Mit tegyek ha ivartalanitott kandúr macskámnak hugyhólyaggyulladása van?
Figyelt kérdés
Ez egy olyan probléma ami nálunk másodjára fordul elő. És mivel az elsőnél az állatorvos 20.000et gombolt le rólam, kiváncsi lennék hogy az 5000 ft táp helyett tehetek-e valamit hogy ez ismét kiújuljon neki.2010. ápr. 9. 14:09
11/13 anonim válasza:
Sajnos nincs sok lehetőséged olcsóbb megoldásra. Az én cicámnál is megpróbáltam a Cat Chow tápot, de rövidesen kiújult a betegsége. Úgyhogy marad a havi kb. 9 ezer forintos gyógytáp.
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2010. ápr. 10. 18:45
13/13 anonim válasza:
Ha még megnézed a hozzászólásokat, akkor szerintem kérdezd meg a patikában, hogy cicának tudnak-e adni vizelethajtót. Ha sokat pisil, többet kell innia, amitől nem lesz olyan koncentrált a vizelete. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!