Macskam beutotte a fejet es ott helyben be kakakilt, Bovebben lent?
Szoval, par oraja a szomszed kutyaja es a macskam a kapunk elott egymasnak estek. Erre a szomszed ugy valasztotta szet oket, hogy akkorat rugott a macskamba, hogy a kapuba bevagta a fejet es bekakilt. Egy ideig csak ult a cica egy helyben es nezett ki a fejebol, de azota mostmar jobban van... Allatorvos zarva, holnap reggel rogton viszem be, csak az a teny hogy bekakilt nagyon megijeszt. Szerintetek mi okozhatta azt? A fajdalom a rugastol es az utestol? Felelem?
Elore is koszi a segitseget!
a kiskutyáját védte a macskától ezért belerúgott? Egyszerűen felvettem volna a kutyát és kész.. a macska biztos nem fog az embernek támadni csakhogy letegye a kutyát.... ha az én macskámat merte volna bántani megnézhetné magát, még szép, hogy fedezi a költségeket hiszen ő okozta.. ez nem kedvesség hanem minimum.
Egyébként a macskának fájdalomcsillapítót fog szerintem felírni a doki mert ha ennyire fájt neki akkor biztos még jó pár napig szenvedni fog.
Ha bárki kezet emelt volna a macskámra, tuti, hogy ott helyben nekimegyek. Mi az, hogy a szomszéd csak úgy felrúgja?! Pff... még jó, hogy megbánta és sajnálja! Ez a minimum!!
Mindenképpen vidd el a dokihoz holnap, nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond a cicuval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!