Macskam beutotte a fejet es ott helyben be kakakilt, Bovebben lent?
Szoval, par oraja a szomszed kutyaja es a macskam a kapunk elott egymasnak estek. Erre a szomszed ugy valasztotta szet oket, hogy akkorat rugott a macskamba, hogy a kapuba bevagta a fejet es bekakilt. Egy ideig csak ult a cica egy helyben es nezett ki a fejebol, de azota mostmar jobban van... Allatorvos zarva, holnap reggel rogton viszem be, csak az a teny hogy bekakilt nagyon megijeszt. Szerintetek mi okozhatta azt? A fajdalom a rugastol es az utestol? Felelem?
Elore is koszi a segitseget!
1. szomszédot tökön rúgni úgy, hogy kiguvadjon a szeme
2. valószínű, hogy agyrázkódása van, holnap mindenképp vidd el dokihoz
A szomszed kicsit durvabban reagalt mint kellett volna az biztos. De amint megtortent az eset rogton megbanta es mondta, hogy be panikolt mert, hogy a kis kutyajat akarta csak vedeni. Nem igy akarta stb.. Nagyon segito kesz volt utana, es meg az allatorvosi koltsegeket is fedezni fogja. Annyi a lenyeg, hogy legyen minden rendben Marlival..
Koszonom a valaszokat!
Szerintem is csak a félelemtől kakált be, az enyémre egyszer ráesett a bicikli, ő is bekakált a rémülettől.
S szegénykém még jóval később is bepánikolt, ha meglátott bicajos szerelésben, főleg a sisakkal kapcsolta össze.
Szegénykém azt hitte, direkt bántottam.
Állatorvos azért lenne jó, mert, ha a hasi tájálon érte a rúgás, akkor sérülhetett olyan terület, amibe 1-2 napon belül belehalhat.
A minimum, hogy a szomszéd fizesse az állatorvost és az összes költséget, és jelentsd is fel. Ilyen nincs hogy a kutyámat védtem, meg hirtelen harag, mert akkor legközelebb kést vág beléd, mert hirtelen harag? És, mert a kutya mi a fenét keresett kint, egyedül, póráz nélkül. Szegény kutya, akit egy macskától kell félteni. Aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!