Ma tobbszor is beutotte a pici fejét a 7honapos kicsim. Elôl is hatul is. Nagyonn sirt. Ugye nem l esz baja?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 23:36
1/3 A kérdező kommentje:
Pár perc utan megnyugodott
2012. dec. 13. 23:37
2/3 anonim válasza:
Figyeld pár napig. Aggasztó tünet lehet a nagyfokú kancsalság, tehát ha hirtelen összeáll a szeme, vagy szédül, elájul, hányna, rossz a közérzete, és nem lehet semmivel megnyugtatni. De jó eséllyel nem lesz baja, ugyanis neki még nyitott a kutacsa, nincs benőve, így az is sokat elnyel az ütődésekből. Ne aggódj.
3/3 anonim válasza:
Valószínű nincs semmi baja, de pár napig figyeld meg. 3-4 nap, agyrázkódásra utaló tünetek: Álmosság, aluszékonyság, hányás, eszméletvesztés, stb.
Én mondjuk akkor lennék nyugodt, ha bevinném az ambullanciára, ott csinálnak röntgent, nem repedt-e meg a koponyája. Nekünk volt ilyen, kiesett a babakocsiból 8 hónaposan, ügyelet, kórház, megvizsgálták, minden rendben volt, de én úgy vagyok vele jobb félni, mint megijedni.
És persze te tudod, mekkora ütés érte.
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!