Mit csináljak? Babám 7 hos, tanul ulni és oldalra dolt, beutotte a fejét kicsit koppant is. KB. Fél percig sírt, utána már minden ok volt. Szerintetek el kellene vinnem orvoshoz?
Az,hogy sírt jó jel. Azt figyeld,hogy aluszékonyabb-e,mint máskor,hogy hány-e,hogy ha megnézed villanynál a pupilláit reagálnak-e,rendesen eszik-e.
Ha valami eltérést veszel észre doki.
Reméljük nem lesz semmi.Jobbulást.Majd írd meg mi volt.
Igen, megijedünk, ha ilyen történik.Az első éveiben sokszor előfordul majd a koppanásos "balest".
Ritka esetben fordul elő az agyrászkódás.
ne aggódj, a babák sokkal több mindent kibírnak, mint mi azt gondolnánk :) az első válaszoló leírta a tüneteket amire agyrázkódásnál figyelni kell, ha ezeket nem tapasztalod nem kell orvoshoz menni,kutya baja! :)
az én babóm szintén 7 hósan dőlt el először, olyan szerencsétlenül,hogy a szegély sarkába verte a fejét és még vérzett is neki... persze azonnal hívtam a védőnőt, aki elmondta mikre kell figyelnem, amúgy meg semmi aggódnivalóm nincs. nem is lett baja, csak én kaptam frászt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!