A macska lakásban nagyon sok szőrt vedlik le? És ha igen hogyan lehetne kevesebb szőre?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 17:13
1/5 anonim válasza:
Borotváld meg! Vagy vegyél egyiptomi kopasz macskát! Egyébként nekem a lakásban lakik egy félperzsa cicám. Nagyon sok szőre kihullik, nem évszakfüggő, hanem állandóan. Hetente többször porszívózok, szőnyeget, ágyat. De ezt tudtam, amikor befogadtam, így nem haragudhatok érte.
2/5 anonim válasza:
Minden nap vagy minden 2. nap fésüld át a szőrét, és nem lesz baj. Vagy ha mégis, akkor lehet venni szőrtakarítót, ami hatásos a szőnyegen.
3/5 anonim válasza:
Nekünk hét cicánk van, annak legalább a fele mindig a lakásban heverészik, de télen van, hogy az összes egyszerre van bent. Inkább csak ott látni, hogy hullik a szőrük, ahol rendszeresen fekszenek, de azt meg megoldottuk úgy, hogy oda a bútorra teszünk nekik egy-egy kis könnyen kirázható/mosható cicatakarót, így nem a bútor lesz szőrös. Porszívózni kétnaponta szoktunk, ha most így lenézek a földre, sehol nem látok szőrt. Szóval egyáltalán nem vészes. Ezek sima házi macskák.
4/5 anonim válasza:
Igen.Naponta többször fésüld át ! Hogyha megvagy vele akkor kicsit porold le a szőrét ! De szerintem a macskák jobban érzik kint az udvaron magukat !
5/5 anonim válasza:
Nálunk nincs probléma vele, mindenhol van saját takarójuk, ágyuk. Nem fésülöm őket. Évente kétszer kezelem őket Dermoscent oldattal, ami tökéletessé teszi a szőrüket és elmulasztja a szőrhullást. Ha látatlanba zavar a szőrhullás lehetősége, akkor ne vegyél vagy fogadj be cicát, mert mindig zavarni fog. Van a családunkban ilyen. Az embert alapvetően vagy zavarja a dolog vagy nem, de nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!