Miből másabb egy lakásban tartott macska természete, mint egy ki-be járós macskáé?
ezt már én is halottam pár helyről, hogy azok a macskák, akik csak bent vannak, egyet gondolnak és a bújásból támadás lesz (nem a játék)
régen voltak macskáim ők ki-be járhattak ahogy a kedvük tartotta és nagyon kedves macskák voltak mind.
De ha ez a benti macskás dolog nem igaz akkor javítsatok ki légyszi.
A barátoméknál van 2 panelmacska. Az egyik egyik elég kis mulya, na ő tényleg eltunyult. A másik meg egy kicsit "zakkant". Lehet abban valami, amit mondasz, nála is előfordult már, hogy felugrott az ölembe, vakartatta magát meg dorombolt, aztán gondolt egyet és belém harapott. Olyan is volt, hogy ültem a széken és hátulról nekem ugrott, nem tudom, játszott-e vagy meg akart "támadni" de elég szépen összekarmolta a hátam. Hogy ez most mennyire annak tudható be, hogy lakásmacska, nem tudom.
Én egyébként sajnálom azokat a macskákat, akik egész életüket 4 fal között töltik. Oké, hogy sok embernek társaságuk, akiknek nincs idejük/lehetőségük kutyát sétáltatni, meg pl. ezek, akik 5 évig lakásban éltek, kb. 10 perc alatt kinyíratnák magukat, ha ezután kinti macskák lennének, de akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!