Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek nem estem túlzások...

Szerintetek nem estem túlzásokba? Még nem rendeltem meg csak nézelődök

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 27. 14:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
jaaa. oké, meglesznek azok is..:D
2010. márc. 28. 14:40
 12/22 anonim ***** válasza:
3 tál kell, a kérdező jól tudja: víz, száraztáp, nedvestáp. Nem estél túlzásba. Ezeken kívül kell még alom, tápok, hordozótáska(már ahhoz is, hogy elhozd a cicát, utána pedig a dokihoz abban viszed oltásokra), fekvőhely, takaró, játékok. Ennyi.
2010. márc. 28. 19:29
 13/22 anonim ***** válasza:
A macskatálakkal túzásba estél, mert elmégy az ikeába, és kilencven forintért van bézs színű kőedény, mint egy kompótos tálka és teljesen jó neki.
2010. márc. 29. 01:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha meg vidéki vagy, az utolsó tescoban, vagy háztartási boltban is lehet ilyet venni. És a trixie termékek nagyon túl vannak árazva.
2010. márc. 29. 01:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát igen, az állattartás költséges. Amúgy nem sok a tálak mennyisége. Két cicámnak összesen 8 tálja van. Kettőben száraz eledel van, kettőben pedig a nem száraz.
2010. márc. 30. 21:04
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát, lehet utálni, de ez enyhe túlzás.

Okés, hogy ezekre szükség van, de sokkal olcsóbban is be lehet szerezni. Az almostálcára tényleg szükség van, a kefe sem túl drága, de a tálak, a kaparófa?!? (Jó ég, miből van, lambériázott aranytömb?)

Kimaradt a szállítóketrec (nekem az volt a legnagyobb befektetés, 3400 Ft, de ez 6 éve volt, és még mindig tök jó ketrec, és nagyon hasznos is!), azt még úgyis muszáj beszerezni, nagyon nagy lesz a kiadásod.

Aztán jönnek az oltások, az ivartalanítás, ha a szüleid fizetik az egész cehhet, nagyon boldogtalanok lesznek :), szerintem azt is meggondolják, legyen-e macskád.

Talán érdemesebb volna kicsiben kezdeni. Műanyag tálkákban, vagy fémben(semmi esetre sem kerámiában, amit "baleset" is érhet, higgy nekem, sok macskám volt már, és jelenleg is van, ha annyi huszasom volna, ahányszor a cica leverte-odébblökte a tányérját!), és keresni egy olcsóbb karomélesítőt.

Remélem, sok örömödet leled majd a kiscicában.

2010. márc. 30. 23:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Ne haragudj rám, de szerintem ne neten vegyél, inkább menj el üzletbe, és személyesen válogass :)

Nekünk négy tál van, mert kicsit más a helyzet: tejes, vizes, tápos, kajás. (tudom, hogy táp is kaja, de a kaján itt a husit értem :D)

2010. márc. 31. 00:50
 18/22 A kérdező kommentje:
oké, köszii:D meggondolom;)
2010. márc. 31. 18:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok ez az összeg. Végülis a lényeges dolgok benne vannak. És mi ennél sokkat többet költöttünk a cicára, amikor hozzánk került. Mi 27 000 Ft-ért vásároltunk be neki. Mert kapott külön cicaágyat is, amiben van párna is, és az volt a nagyon drága:D. Még szerencse, hogy használja. Meg a kaparófát is.
2010. ápr. 1. 02:05
 20/22 anonim ***** válasza:

Fontosabb felszerelések macskatartáshoz:

- szállítódoboz

- fedett macskawc

- csomosodó alom

- etetőedény(fém)

- itatótál (fém)

- fésű, kefe

- kaparófa, mászófa

(a fedeles wchez adnak általában alomlapátot)

- eledel (száraz, nedves)junior

- jutalomfalatkák

- saját fekhely

- játékok

(aztán a többi jön magától majd meglátod)

Kellemes macskatartást kívánok!

Ne feled az ivaratalanítást!

2010. ápr. 1. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!