Szerintetek nem estem túlzásokba? Még nem rendeltem meg csak nézelődök
2010. márc. 27. 14:49
2/22 anonim válasza:
Nem hiszem... Ha neked nem sok egyszerre a 11.000 ft akkor nem. Ha külön vennéd akkor is lenne ennyi.
3/22 A kérdező kommentje:
köszi:D csak anya mit fog hozzá szólni. xD majd legfeljebb nem mutatom a végösszeget
2010. márc. 27. 15:00
4/22 anonim válasza:
én csak azt nem értem hogy minek három etetőtál? vagy 3 macskának lesznek a dolgok?
szerintem egyébként nem túlzás hisz egyik árucikk sem felesleges és nem is a kategória legdrágábbja.
5/22 anonim válasza:
szerintem felesleges 3 etetőtál,és ne rendelj úgy semmit,hogy anyukád nem tud róla,pláne a végösszegről,mert legközelebb már nem fog megbízni benned,és nem ad pénzt a kezedbe.
6/22 A kérdező kommentje:
mert vhol azt olvastam,h kell egy a víznek, egy a száraz tápnak egy pedig a nedves ételeknek
2010. márc. 27. 19:39
7/22 anonim válasza:
Ha új cica, akkor ezek alap dolgok, még kevés is, nem túlzás. Meg egyébként sem, néha rám is rámjön hogy jól bevásároljak a cicáknak új holmikat. És tényleg kell nekik 3 tál. :)
8/22 anonim válasza:
Kiralykek kaparofa? :P "Hat megorultel te?" ^_^° Amugy, eleg 2 tal.
Amugy nem estel tulzasba.
9/22 A kérdező kommentje:
köszönöm. :D
mit értesz az alatt,h kevés? :D
2010. márc. 28. 10:17
10/22 anonim válasza:
Hát almoslapát, cicaágy, játékok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!