Használhatom az előző táp (profilum) mérőpoharát? Rendeltem Acanát és majd hétfőre fog megjönni, de nembiztos, hogy kapok hozzá mérőpoharat. Nemtudom mennyire térnek el a jelölések.
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 13:00
1/4 anonim válasza:
Nézd meg mennyi az előir mennyiség a kutyád számára, mérd ki mérleggel, jelöld be a poháron egy filccel ... és már használhatod is.
Más a fajsulyuk a tápoknak, de igy biztos jó lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ, akkor majd úgy csinálom.
2009. máj. 5. 13:07
3/4 anonim válasza:
Így van, ahány táp, annyi fajsúly, annyi féle tápérték és adagolás. Nézd meg a javasolt mennyiséget, mérd ki, jelöld be a poháron, és kész is.:)
4/4 anonim válasza:
Használhatod nyugodtan, én szemre tudom már mennyi kell,így egy sima nagy porcelán bögrét használok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!