Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az emberek miért nem ivartalan...

Az emberek miért nem ivartalaníttatják a macskáikat?

Figyelt kérdés

Falun lakom, ilyenkor tavasszal gyakran hallom:

-jajj, úgy sajnálom őket, de nem kell több, inkább behajigáltam a gödörbe a kismacskákat.(vízbe dobta, agyonütötte stb)

-nem kell valakinek kismacska, Cirmi(Mirci stb) megint hatot fialt.

Miért kell ezt?Kb 7 ezer a műtét, és veszélytelen is.

2010. márc. 24. 15:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%
Ez a műtét nagyon drága lánymacsoknál néhol meghaladja a 12 ezret.Persze én kifizettem, mert benti cicáknál nem lehet tőlük aludni.(nőstény)A hímek pedig elviselhetetlenül büdöset pisilnek! XD
2010. márc. 24. 18:41
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

"Gondolom elüti az autó, megmérgezik, megfogja a kutya, beteg lesz stb a többi meg ki tudja..."

Ezt hívják természetes szelekciónak. Ez biztosítja, hogy ne szaporodjanak túl egy faj egyedei.

2010. márc. 24. 18:57
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
16:25: Dobnal egy mailt a nevevel, cimevel? Kene ^_^°
2010. márc. 24. 19:03
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

18:57: jogos, de akkor en miert nem uthetem agyon embertarsaimat a termeszetes szelekcio neveben?

Amugy, a gepkocsi nem termeszetes, a hazikutya nem termeszetes... Ha elkapna a farkas, vagy a roka/hiuz, na az termeszetes lenne, igy csak bullshit.

2010. márc. 24. 19:14
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
A természetes szelekció csak a természetben lehet! Szerintem enni se adj neki mert az sem természetes! Téged is ki kellett volna szelektálni amikor születtél. Régen az embereknél is így ment...
2010. márc. 24. 19:40
 26/27 anonim ***** válasza:
25%
Tökéletesen megértem.4 macskánk van és édesapám azt mondta,hogy most már STOP!Ha találunk kismacskát rögtön irány az Állatkórház,mert amit találunk,rendszerint SÉRÜLT!Naponta kóvályog egy szegény,CSONTSOVÁNY kismacska a kertünk körül.Hagytuk megkajálni,de vad és nem tudtuk megfogni,hogy odaadjuk valakinek,akinek esetleg kell.4ből 3 ivartalanított a 4.re most kerül sor.De nem mindig jó,hogy kiivartalanítjuk,mert akkor hogyan fognak szaporodni?Akkor csak már csökken a macskaállomány!Mindenesetre akinek macska kell ,az számoljon vele,hogy kiscicák is lesznek előbb-utóbb,ha nőstény.
2010. márc. 24. 21:11
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert ostobák!
2010. márc. 24. 22:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!