Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nyávog a macskám játék...

Miért nyávog a macskám játék közben?

Figyelt kérdés
Van egy kis plüss egere,amikor játszik vele hangosan nyávog,ordító hangon,mintha a bőrét húznák.Olyankor odamegyek megnézem és abbahagyja.Majd otthagyom játszik és ordít tovább, olyan hangon mint az oroszlánüvöltés vagy nem tudom mihez hasonlítani.Miért csinálja?
2010. márc. 16. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon beleéli sztem magát a játékba:)Aranyos lehet.^^
2010. márc. 16. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
A kisgyerekek is adnak ki furcsa hangokat játék közben, csak úgy, a cicák is. :)
2010. márc. 16. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én macskám morgott játék közben, és rugott vágott!
2010. márc. 16. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Már többen irtátok,hogy rug a macskátok...,én még az életbe nem láttam macskát rugni:D
2010. márc. 16. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Élvezi a játékot.

utolsónak: pedig a macska rugdal, amikor játszik. Mellső lábaival átkarolja az "áldozatot", harapdálja, a hátsó lábaival meg rugdalja. Nagyon aranyos, amíg túlságosan bele nem lendül - akkor le kell viszont állítani.

2010. márc. 17. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én cicáim is így rugdaltak, ahogy az utolsó írta. Így játszanak.

A cica szerintem azért ad ki ilyen hangot, mert így játszik. Nekem is így morog, nyávog sokszor rettenetes hangon, mintha fájna neki, pedig amúgy nem. Így játszik, szerintem ez valami ösztön náluk vagy nem tudom. Nyugi, nincs baja jól érzi magát.

2010. márc. 17. 00:45
 7/8 anonim ***** válasza:

nagyon beleéli magát a játékba. amúgy az én cicám is rugdalós.átöleli a kezemet, rágja, a két hátsó lába meg úgy jár, mint a motolla.erélyesen rá kell szólnom, hogy engedjen el.azt hiszi, hogy egy másik nagymacska vagyok,

amivel lehet durván is játszani.

2010. márc. 17. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Az enyém nyávog és dorombol egyszerre játék közben :)
2010. márc. 17. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!