Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen utóhatásai lesznek az...

Milyen utóhatásai lesznek az altatásnak?

Figyelt kérdés

Jövő héten viszem a cicámat ivartalanítatni.

Kan cica, azt tudom, hogy hogyan zajlik a műtét, és nem ehet előtte, és varratok sem lesznek.

Mennyi ideig kell utána figyelni rá, mikor tér magához, kell-e valamivel készülnöm?

köszi

2008. szept. 9. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap alatt ki szokták heverni, de az időtartam egyénenként különböző. Nekem az egyik cicám éjszaka még kómás volt, a másik délután 6 körül tért magához, de ahogy hazaértünk, már mászkálni próbált. Éjszaka kialudta magát és reggelre már el is felejtette az egészet. Amikor hazaviszed, figyeld, hogy ne próbáljon felmászni vagy felugrálni, mert könnyen leeshet. És ilyenkor még előfordul, hogy párszor bepisil, ezt nézd el neki. Másnapra már biztos rendben lesz, ne aggódj!
2008. szept. 9. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kutyámat kellett altatni.Kutyám max: két óra alatt felébredt és annyi volt az orvos kritériuma,hogy ha kilóg a nyelve vízesítsembe ne,hogy kiszáradjon.De ezt neked úgy is elmondják az orvosok.
2008. szept. 9. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, csak arra készülj fel, hogy eléggé furcsa látvány lesz az ébredező cicus látványa. Elkezd majd dűlöngélni, nehezen tudd majd felállni, de pár óra múlva olyan lesz, mintha nem is történt volna semmi ;)
2008. szept. 9. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nőstény cicám van és utána vagyunk a műtétnek. Hamar kiheveri az altatást, az tény. Engem viszont érdekelne, hogy milyen sebbel várjam majd haza a kandűromat egy ilyen műtét után? Elmesélnéd majd? A cicám hasán nagyon nagy volt a seb és annyira sajnáltam:( Unokahugom mesélte, hogy külföldön alig egy-két centis sebet ejtenek és nem a hasán, hanem az oldalán a cicának.
2008. szept. 10. 07:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő,

A fiú cicák esetében csak bemetszést ejtenek a herezacskókon, kiveszik a golyókat, elkötik a vezetéket, és ennyi, még varrat sincs.

Ők sokkal könnyebben viselik, mint a lányok.

2008. szept. 10. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!