Találtam kettő kb.10 centis, ki nyillott szemű kiscicát. Megakarom őket tartani, nincs anyjuk . De, hogy gondozzam őket?

Ha nem esznek még szilárd ételt, akkor macskáknak való tápszerrel, kicsi cumisüvegből kell őket szoptatni. Jó lenne, mennyi idősek.
Első utad vezessen az állatorvoshoz. Ott megállapítják, mennyi idősek, mit ehetnek, illetve kapnak féregtelenítést, ez fontos.
A lakásban készíts nekik egy puha rongyokkal bélelt kis dobozt, kosarat, ahol alhatnak. Szükség lesz alomtálra, macskaalomra is.

tápszer, melegíteni kell őket lámpával, és takargatni őket. A meleg nagyon fontos! macska tápszer, összekevered tejjel,( rá van írva ált. a tápszeres dobozra) langyosan eteted őket, kb 3 óránként, annyit amennyit esznek.
Kakiltatni, pisiltetni úgy kell őket, hogy egy zsepit teszel ODA! és valami puhával, vattával, púder ecsettel simized a pocijukat, meg ott lejjebb is...
anyukájuk nyalogatja őket mert még nem tudnak egyedül végezni ilyeneket!
én felneveltem egy kismacskát, nulla napos korától, ha lkérdésed van írj!
ja és éjjszakais kell őket 2-3 óránként etetni.

Itt mindent megtudhatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!