Hogyan etessem, gondozzam? Vészhelyzet!
Pár hetes kiscicát elhagyta az anyja, én találtam rá. A fogai éppen kibújtak, már tud járni szaladni. Nagyon el van dugulva az orra, tüsszög, a száján veszi a levegőt, a szeme a csipától összeragadt. Mivel a száján veszi a levegőt az etetés nagyon nehéz, mert könnyen megfulladhat. A szemét kammilával törölgetem. Tegnap találtam rá azóta szinte állandóan alszik. Enni magától nem eszik. Ma elvittem állatorvoshoz és azt mondta hogy adjak neki kamillát mézzel meg tejjel. Tegnap vettem neki Whiskas junior tasakos csirkés kaját azzal etetem. Gyengén kinyitom a száját és beleteszem a falatot.
1.Mivel és hogyan itassam és etessem?
2.Miért alszik folyamatosan?
3.Milyen gyakran etessem és milyen adagban?
4.Ha tejet felforralom kb 5 percig akkor úgy odaadhatom neki?
Jaaaaj annyira meg vagyok ijedve annyira féltem szegény drágámat!!! :''''''''''''(
Szoktam evés után simogatni érdes wcpapírral a pociját meg a fenekét...de eddig ma és tegnap egyszer-egyszer pisilt..semmi több.
Nagyon keveset eszik így és ha eröltetem félek hogy megfulladhat vagy az ételtől megpuffad.
menj jobb orvoshoz vele!Nagy eséllyel,sőt biztos,hogy macskanáthát amit kezelni kell,nem mézzel és kamillával.Amíg beteg nem fog normálisan enni.Feltételezem lázas is és ezért levert/étvágytalan.Fontos,hogy gyorsan megfelelő kezelést kapjon,mert ilyen picin nagyon gyorsan leveri a nátha és meghalhat.
macskáknak való tápszert vegyél állatpatikában és azzal etesd cumisból vagy fecskendőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!