Több kérdés, vészhelyzet!?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 21:14
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, elment a kérdés üresen, mindjárt jönnek itt kommentben a kérdések.
2012. márc. 26. 21:15
2/7 A kérdező kommentje:
Na szóval, ma voltunk dokinál, mivel a cica rosszul volt, és megállapította, hogy fel vannak duzzadva a belei, tehát bélgyulladása van. Kapott gyógyszert, plusz írt is fel neki, amit csak holnap tudok kiváltani.
Diétára van ítélve, tehát rizst kell ennie. De mi van akkor, ha egyáltalán nem eszik, mit csináljak?
Illetve kamilla teát itathatok-e vele kis mennyiségben? Anya azt mondta, az is bélnyugtató hatású, de még nem mertem kipróbálni.
2012. márc. 26. 21:16
3/7 anonim válasza:
Szia! Hát nem vagyok szakértő cicák terén, de ami nagyon fontos minden állatnál egyaránt, hogy igyon. Nagyon hamar kiszáradnak. Ha nem inna akkor fecskendővel kellene próbálkozni. Én azt csinálnám, hogy rizst, meg natúr csirkemellet ledarálnék vagy pépesítenék és azt próbálnám a cica szájába adagolni. Valamint lehet kapni multivitaminos pasztát mindenképp venned kellene. Probiotikum sem ártana. Azt hozzá kellene keverni a rizses csirkés kombóhoz. Mindenképp az állatpatikából be kellene ezeket szerezned!!
4/7 anonim válasza:
Valamennyit meg tudsz vele úgy etetni, hogy az orrára kened.Onnan mindenképpen lenyalja. A kamillateát kérdezd meg a dokitól.
5/7 anonim válasza:
Kamillatea hülyeség, vizet igyon.
6/7 anonim válasza:
4. vagyok: a kamillateát azért kell megbeszélni, mert annak lehet hashajtó hatása, ami ronthat az állapotán.
7/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokit, hogy mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!