Hajnali 3-kor ébreszt a cicám. Mit lehet vele kezdeni?
Van egy 6 hónapos cicánk. Körülbelül 1 hónapja minden hajnalban elkezd nyávogni,hogy engedjem be a hálóba, unatkozik. Nem éhes,nem szomjas csak szórakozásra vágyik.
Ha beengedném, összevissza ugrálna, zörögne,támadna...az alvasunknak vegelenne.
Az a baj,hogy így is. Nagyon akaratos,képes órákig hangosan nyávogni,kaparni az ajtót, ez megy reggelig. Ot tartok,hogy már megőrülök, terhes is vagyok, nagy szükségem lenne az alvásra.
Az alábbi próbák nem segitettek:
1.Megetettem (nem volt éhes)
2.bezártam a kis szobába a játékaival ( reggelre odatojt)
3.fürdőbe zártam,de a szellőzőn ki tud jönni és kezdődik a műsor....
Már ott tartok,hogy nem bírom vele tovább. Tudtok valamit javasolni?
A mai éjjel 3x keltett.
Hajnali 1,hajnali 4, és reggel 7 körül. Élmény volt.
A 2.-nál beengedtem,de csak azt sikerült elérni,hogy zörgött és leborított valamit az asztalról,ezért újra kiraktam,onnantól ment a nyávogás,alkalmanként kb 40 percig.
Mélységégesen döbbent vagyok,hogy egyesek szerint ez a normális állapot és én vagyok a hülye,hogy nem az éjszakai kelésekről szeretném,hogy szóljon az életem. És miatt?
Nem egy magatehetetlen csecsemő miatt..hanem egy unatkozó házi kedvenc miatt. Aki szerint a kettő ugyanaz,vagy lehet következtetni az anyaságomra,az csak azt mutatja meg,hogy szűklátókörű, fanatikus és ostoba.
Panelban lakunk,nincs udvar,nincs padlás,ahova kicsaphatom,ha hülye. 33 nm-én szenvedünk.
A mai éjszaka után döntöttem úgy,hogy mennie kell. A babatpq
Amikor a terhességem Kiderült, volt egy ismerősöm,aki befogadta volna, de foggal-körömmel ragaszkodtam hozzá.
Kb.azóta ilyen hibbant és ezt már,tovább nem bírom elviselni.
Több hete nem alszok, de emelett se rózsás az együttélés, harap -karmol,ha nem tetszik h épp szeretgetem, leszaggatta az albérlet tapétáját, lepisilte a diszpárnákat, betojt a gardróbba....minden napra jut valami,ami ok,amig 1. Nincs baba
2. Hagy aludni.
De ki az,aki nyugodt szívvel hagyna egy kis garzonba egy újszülöttet egy ilyen vadóc macskával?
Mert az a felelőtlen anya...
Update!
Ahogy találtunk neki leendő gazdit,csönd lett éjszaka... Mintha megérezte volna...
Azóta hatalmas szeretet van,imádjuk egymást, eszemben sincs megválni a kis hülyétől :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!