Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen tápot ajánlotok kiscicá...

Macdln kérdése:

Milyen tápot ajánlotok kiscicáknak? (Fontos! Többi lent. )

Figyelt kérdés

Van két 15 hetes kiscicám, egyik fiú másik lány. Van még egy kisfiú, ő 13 hetes. Kb. 2-3 hete Josera Kitten Minette tápot kapnak és mióta ezt eszik a kislányon meg is látszik rendesen, a fiúkon ezzel ellentétben, mintha teljesen átmenne. Szép fényes és puha a szőrük, a két nagyobbnak jó az emésztése, mindig szilárd a kakijuk. A kisebbnek viszont néha hasmenése van, pedig ugyanazt kapják enni. Nem mondom azt, hogy sovány, mert tényleg nem az, csak elég nyúlánk testalkatú. Később ez majd megváltozhat ? A kandúrok legtöbbször nagyobbak a nőstényeknél. Így tudom.

Naponta háromszor kapnak enni. Reggelire és ebédre egy picivel többet, mint vacsorára.

Jelenlegi étrendjük :

Naponta egyszer száraz táp.

Ezen kívül még főtt és sült csirkemell és máj és sült pulyka darált hús, sült tojás, natúr konzerv hal, olaj nélkül (sprotni, hering, szardínia), főtt sárgarépa, főtt rizs. Mindent só és zsiradék nélkül kapnak természetesen.

Melyik magasabb hústartalmú tápot ajánlanátok ?

Én ezeket találtam még jónak a Joserán kívül :

Brit Care Crazy I'm Kitten

Ontario Kitten

Hasonló árkategóriában még melyikek jók?

Tapasztalatotok ?

Konzervek :

Ontario Kitten

Real Nature Kitten

Select Gold HAir and Skin Kitten

Az utolsó érzékeny emésztésű kölyköknek van, talán ilyen kéne nekik ?

Legutoljára 2 és fél hete lettek féregtelenítve és bolhátalanítva. Akkor most rosszul etetem vagy egyszerűen csak kis termetű kandúr lesz ? Vigyük állatorvoshoz ? Tényleg nem nagyon látszik rajta, hogy van-e v.mi baja, de szemmel láthatóan a nőstény cica jóval nagyobb nála, igaz két héttel idősebb a lányka.

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.

2015. aug. 19. 04:51
 1/4 tiborciusz ***** válasza:
Aligha te eteted rosszul...Szerintem összeszedett valami bacilust.Én elvinném állatorvoshoz.
2015. aug. 19. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
BARF etetés.(rockingcoon.com)
2015. aug. 19. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
happy dog
2015. aug. 19. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Hamarosan megyünk a kicsivel állatorvoshoz. Köszönöm az eddigi válaszokat, továbbra is várom a tanácsokat.
2015. aug. 20. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!