Milyen játékokat ajánlotok kiscicáknak? Házilag is elkészíthető cicajáték ötletek? Hogyan tudnék cicabútort, kaparófát csinálni?
Sziasztok.
Vettem a kiscicáimnak egy trixie 6 db-os labdakészletet és egy "fekvő helyzetű" kaparófát, amin van egy macskamentával töltött plüssegér is. A labdák közül csak 2 érdekli őket, de azokkal is csak kb. 5 percig vannak el. A kaparófát is csak elvétve használják, inkább a fotelt. Tudnátok ajánlani néhány játékot? Akár olyat is, amilyet otthon is el lehet készíteni. Örülnék néhány linknek is, hogy nektek melyik játékok váltak be. :)
Szívesen fogadok otthon elkészíthető kaparófa, macskabútor ötleteket is. Szeretnék nekik csinálni saját magam egy szép cicabútort. Hol vehetek "hozzávalókat" ?
-szizál
-szőrme, plüssanyag
-a kaparófákhoz hengerek, "csövek"
-faanyag odúkhoz, hidakhoz, létrákhoz
stb. stb.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat. :)
Obiban talán vannak hozzávalók, én is gondolkodtam ezen, de inkább készen vettem egyet. Nem hiszem hogy sokkal drágább, de biztonságosabb mint amit én csinálnék...:D
Amiket megfigyeltem, 6 macskámból egy sem megy az odúkba bele, se az ilyen hengeres részekbe ami ezen is van: [link]
De amúgy ezt a mászókát nagyon szeretik, a hengeren kívül mindegyik részén fekszenek, játszanak rajta, kaparják. Jó választás volt. Elég stabil is.
Az én macskáim kedvenc játéka amúgy az összegyűrt papír. :) Na meg a lógós, pálcás játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!