A kiscicám imád kibámulni az ablakon, van rá esély, hogy kiugrik/kiesik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 11hetes brit kiscicám nagyon szeret nézelődni a nyitott ablakból, viszont az a gond, hogy a 8. emeleten lakunk. Ha nyitva van az ablak és nem figyelek, akkor felugrik a párkányra. Olvastam, hogy nagyon jó a térérzékük, tehát tudja milyen magasan vagyunk, de félek, hogy meglát valamit és kiugrik. Szerintetek van rá esély? A redőnyöm kívül van, és van erkélyünk, ahol még nem járt, pontosan ezért, hogy nehogy kiessen. Előre is köszönöm a válaszokat!2015. júl. 12. 09:32
1/14 anonim válasza:
Rengeteg macska halt már így meg. Majd fogsz kapni olyanoktol is valaszokat, akiké sosem ugrott ki, meg olyanoktol is akiké kiugrott de nem lett baja. Szerintem nem jó orosz rulettet jatszani. Nekem 2 ismerősömnek volt ilyen esete. Egyiknek 4.rol esett ki es meghalt,masik nem tudom melyik szinten lakik, ő cicájuknak "csak" eltört egyik lába. Mi bukóra nyitjuk csak azokat az ablakokat amin nincs normalis,erős, jól rogzitett szúnyogháló. Az erkélyt pedig megcsináltuk 8 ezer forintbol. Védőhálót szereltunk fel. Ha brit cicad van feltetelezem nem vagytok szegények, ennyi penzt megér a nyugalom. Ablakra is szerelhető.
2/14 anonim válasza:
"Bukóra" kell tenni az ablakot. Akkor a szellőztetés megoldva, a macska meg nem tud kiesni.
Hogyha nem tudod, mi az, hogy bukóra, nézd meg ezt a képet:
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rengeteget segítettél! Az erkélyre egyébként is volt tervbe valamilyen üvegszerkezet (elnézést fogalmam sincs, mi a neve), és szúnyogháló is, bár az lehet elég lenne csak az én szobámba, mivel mindig csak itt próbálkozik nézelődni. :) Még egyszer köszi!
2015. júl. 12. 10:23
4/14 anonim válasza:
Nem tudja, milyen magasan van, ugyanis nincs mélységérzetük (nem azonos az általad említett térérzékeléssel). Az erkélyre rakjatok macskahálót, akkor nyugodtan kimehet, nekünk is úgy van megoldva a 7.-en. Az ablakra lehet szúnyoghálót rakni. Hiszen elég egy légy, és már repül is utána.
5/14 anonim válasza:
Igen, simán kiugorhat, kieshet! Jól írja az utolsó válaszoló, ha leszáll egy légy az erkélyre, vagy egy veréb, nem néznek semmit, csak ugranak... Szúnyogháló, vagy erősebb macskaháló ftw.
6/14 anonim válasza:
Az én cicám 7 évesen esett ki az ablakon. Azóta megerősített szúnyogháló van az ablakokon és macskaháló az erkélyen.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem soká vesszük is a macskahálót, a szúnyogháló pedig régóta tervben van!
2015. júl. 12. 17:07
8/14 anonim válasza:
Enyém halt már meg így.
Szúnyogháló, vagy van külön "cicarács", amit az ablakra lehet szerelni. Ha olyan az ablak amire nem lehet, akkor max ablakcsere, vagy nagyon figyelsz a macskára.
9/14 anonim válasza:
Mi is 8.-on lakunk.Nekem szerencsére még nem volt ilyen balesetem,igaz,eddig nem is volt panel cicám.Mi bukóra nyitjuk az ablakot,az erkélyre meg a jövő héten lesz felszerelve a macska háló.
10/14 anonim válasza:
Milyen az a macska háló, küldjetek már egy képet pls xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!