Miért baszik ki velem a macskám?
Figyelt kérdés
az alom mellé pisil. de régen nem csinálta. miért?2015. jún. 28. 12:20
11/17 anonim válasza:
Lehet, hogy őfelsége számára nem elég tiszta az alom. :) (A teljesen frissen cseréltnél is mellé pisil?) De lehet esetleg húgyúti problémája is, egy vizsgálat nem ártana ezirányban.
12/17 A kérdező kommentje:
kicseréltem 1 óra körül az egész cuccot, ki is mostam a tálat, és csak kettő kaki van benne. pisi nincs. (gondolom a szobába elszórtan végezte el....)
2015. jún. 28. 19:04
13/17 anonim válasza:
Nem kéne rögtön felkapni a lucskot, mert a rövid frappáns kérdésedből nem véletlenül következtetett mindenki a piszkos alomra. Ezidáig itt egyedül Te használtál goromba szavakat, szóval azért gondolkodj el ezen is.
Egyáltalán nem biztos, hogy nem az alomba pisil, az én macskám pl. nagyon keveset iszik és nagyon keveset pisil, alig lehet észrevenni. De már kb. 8 éves és kiváló egészségnek örvend.
14/17 Kim Bo Mao válasza:
Ha régebben normálisan az alomba ürített és hasonlóak a tisztántartási körülmények akkor nem lehet, hogy valami húgyúti vagy szervi problémája lett? Meg kéne nézetni orvossal.
15/17 A kérdező kommentje:
khhm. edzés előtt vettem észre hogy a táskámba van egy jó nagy adag sz... :) tehát ennek valami kib..szás feelingje van
2015. jún. 29. 01:39
16/17 anonim válasza:
Akkor meg lehet nem akarja, hogy elmenj otthonról :-)
Biztosan tudja, hogy az a Te motyód.
17/17 A kérdező kommentje:
Es ez már második eset. Legelőször pisi volt. Es azt épp melledzes közepén vette eszre az egyik edzőtarsam..
2015. jún. 29. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!