Miért tépi a macskám a szőrét?
Ez nem kioktatás. Választ kaptál a kérdésedre: élőskődő vagy bőrbetegség. Lehet gomba, atka, rüh, allergia, bolha stb. Azt, hogy melyik, azt csak doki tudná megállapítani.
Tarthat macskát az, aki nem gazdag, de azért az állat alapvető szükségleteit tudja kielégíteni - ehhez hozzá tartozik, ha beteg, kezelni kell.
Aki pedig sajnos annyira szegény, hogy ezt nem tudja megtenni, az ne tartson macskát. Vagy jobb nézni, hogy szenved, beteg, és nem tudni segíteni rajta?
Én sem tartok most kutyát, mert nem megfelelőek a körülményeim, többek között anyagilag. Hiába nagyon szeretnék, de muszáj belátni, hogy mikor nem megy, és nem szabad önzőnek lenni az állat kárára.
Továbbra is azt javaslom, hogy nézesd meg dokival. Kérj kölcsön, vagy részletfizetést, ha nagyon drága lenne.
Figyelj, elviszem állatorvoshoz ha nem javul, megpróbálunk mindent.
De te már leírtad a véleményedet, köszönöm, akkor miért vagy még itt? Azért, hogy okoskodj és olyanokat mondj amit én is tudok? Ennyire nincs életed? Fontosabb dolgod nincs csak a gépnél ülni és válaszokat adni és okoskodni? De nem vitatkozom. További szép estét.
Idefigyelj, hiába támadsz rám ezekkel az agyoncsépelt internetes vádakkal, hogy állandóan a gép előtt ülsz, meg ennyi életed van, blablabla, ez tőled, egy ilyen kérdés után vérgyenge próbálkozás arra, hogy okosabbnak tűnj... ettől neked még nem lesz igazad és nekem se lesz kevésbé igazam. A tény az, hogy felelőtlen vagy, bocs, ha rossz hallani, de ez az igazság, nézz szembe vele.
Ha elviszed a dokihoz a macskát, az a legjobb, és nem kéne várni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!