1/4 anonim válasza:
csinálj egy szendvicset magadnak!
2/4 anonim válasza:
vegyél másik sajtos rudat
vagy mi miatt aggódsz? hasmenése van a tejtől? ha érzékeny rá, ilyen kis mennyiségben nem hiszem, hogy megártana.
4/4 anonim válasza:
Nos, a megette az két t nem egy,a mit tegyek pedig külön írandó, szóval először is menj el 1-2 magánórára nyelvtanból, egyébként osztozom a fájdalmadban, pár éve az én macskám a szendvicsemet ette meg, nagyon finom szendvics lehetett, bele telt 5 percembe elkészíteni és csak át mentem megnézni egy gólt a fater szobájába és 2-3 percre ott hagytam a kajámat az asztalon, erre a macska aki azelőtt a 'színlelt alvás' állapotában volt, felkelt és megette a fél kajámat, mire vissza mentem már a szalámit, sajtot de még az uborkát is leette róla, sőt a kenyeret is jól megrágcsálta, persze nézett rám olyan ártatlan szemekkel, hogy "nem én voltam" de vajas volt a bajsza szóval lebukott, egyébként mind a mai napig nem hevertem ki ezt az esetet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!