Szerintetek mittegyek?
Van egy 6 éves pulim szuka. (ő volt meg elsőnek) Kaptam még egy havanese kant. Nagyon jól kijöttem a nagy csak akkor kapott oda mikor már a kicsi az agyára ment. Kaptam mellájük 1 2 éves szuka havaneset. Az elején egész jól megvoltak, viszont mióta csak hozzáérünk a kicsi szukához, a szuka puli egyböl neki megy. ( nem tudom lehet-e köze ahhoz hogy a 2 éves szuka lehet hogy vemhes)
Már nem tudom hogy mitcsináljak. Akinek ötlete van az írjon pls.
(Ja és a kioktatós válaszokat létszi hanyagoljuk)
Pedig úgy látom, nem árt egy kis kioktatás. Ha nincs tapasztalatod a kutyával, miért kell egy egész gyűjteményre valót összeszedni belőlük?
Más: nem ártana odafigyelni a helyesírásra sem!!!
Én meg nem veszem figyelembe, ennyire egyszerű.
Amikor valaki hülye, akkor nem megsimizzük a fejét mondjuk h jól van, hanem szólunk neki, h hülye...
Amúgy mi az h lehet h vemhes? Vagy vemhes, vagy nem.
Csak nem szapizásba kezdtetek? Mert h van egy kan is meg egy szuka...
Mit tegyél?
ezeket:
1,Vigyétek el az összes kutyát ivartalanítani!
2,Neveld meg a puli-t
amúgy mivel ivarosak így valószínű azért nem bírja az egyik szuka a másikat,meg féltékeny is lehet ami nevelés hiányát mutatja..
szóval én neki kezdenék a kutyák nevelésének és elvinném őket ivartalanítani,mert így a kan bármikor befedezheti a 2 szukát..
mellesleg így nyugodtabbak lesznek,persze utána még kell őket nevelni,de gondolj bele,ha egyszer össze kap a 2 szuka amikor nem vagytok otthon,akkár meg is ölheti a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!