Alig 1 éves szuka Amerikai staffordshire terrier kutyámat felcsinálta 1 idősebb kuvasz! :' ( szerintetek mittegyek?! Nemfog +halni a méretek miatt vagy eggyáltalán hogyfog kinézni!?
Ha még csak 1-2-3 napja törtöént a dolog, azaz rajtakaptad az akción, akkor még szurival el tudja intézni a doki, hogy ne foganjon meg, gyorsan vidd el! Én már jártam így a vizslámmal...
Ha már pár hetes terhes, akkor nincs mit tenni sajnos, max a legrosszabb, hogy amint megszületnek, elaltattatod a kiskutyákat szintén dokival:(( , de ha nem olyan rondák, egyet azért jó lenne ha megtartanál, hogy azt felnevelhesse az anyja.
jézusom..újabb szaporító..akkor legalább a kicsiket ivartalanítási kötelezettséggel add örökbe..nagyon felelőtlen vagy,ezt elszúrtad,enzt a kutyát ivartalanytani kéne,aztán venni egy másikat,arra odafigyelni,eljárni tenyésztői tannfolyamra kiállításra stb és akkor esetleg lehozni almot,de nem így...
sajnálom szegény kutyát és az összes leszármazottját,mert pár tuti tovább fog szaporodni közülök,már ha nem viadaloztatni viszik őket..
szánalmas,hopgy nem törődsz a több 100ezer kóbor kutyával ,keverék kölyöknek szinte lehetlen jó gazdát találni..
én ivartalanítatnám,úgy tovább él,meg minden,de ha te ilyen önző vagy..csak nehogy a szülésbe belehaljon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!