Alig 1 éves szuka Amerikai staffordshire terrier kutyámat felcsinálta 1 idősebb kuvasz! :' ( szerintetek mittegyek?! Nemfog +halni a méretek miatt vagy eggyáltalán hogyfog kinézni!?
azért az kissé túlzás, hogy bele fog halni a kutya! mondjuk egy orvos nem árt majd a szüléshez! de katasztrófa nem történt! nem is tudom, hogy ki a nagyobb barom, a kérdező, vagy azok, akik kinyírnák a kiskutyákat!
ha te teherbe esnél egy olyan csávótól, akit nem szeretsz, akkor úgy is vállalnád az abortuszt, hogy utána soha többé nem lehet gyereked?
és az miért baj a kutyának, ha kölykei lesznek? igen, keverékek lesznek, de nincs is jobb egy keveréknél!
igen, a kérdező felelőtlen volt, de az aztán felelős viselkedés, hogy ha felcsinálják a kutyádat viszed is kipakoltatni! gratulálok!
előbb kellett volna kipakoltatni. de ha ő szeretne kölyköket még, akkor mit szóltok bele? ráadásul már keresett is nekik gazdit, talán később, mikor fajtiszta kölykei lesznek, akkor se mint szaporító árulja majd őket, hanem ismerősöknek adja oda.
nekem 2 szukám van és mindkettő ivartalanítva van, egyiknek se voltak kölykei, de csak mert én nem tehetem meg, mert lakásban laknak. egy kutyának sokkal jobb, ha van párszor kölyke és csak utána ivartalanítják!
Szerintem is fiatal ahhoz, hogy még szüljön, és nincs is nagyon szükség mégtöbb keverék gazdikeresőre (még ha azt mondod, lesz is gazdi..).
Egyébként van egy szer, Alazin a neve ( [link] amely a kutya vemhességének 45. napjáig megszakíthatja a vemhességet. A készítmény beadását követő 7 napon belül abortusz vagy reszorpció(felszívódás) következik be a kezelt kutyáknál. Természetes, mint az ilyen szereknek, van mellékhatása és nem is olcsó, de nekem egy ismerősöm egy szintén véletlen baleset miatt már kipróbálta, és minden gond nélkül lezajlott az folyamat. Én helyedben ezután a verziónak is uátnanéznék.
azért abba nem árt belegondolni, hogy egy ilyen gyógyszer által előidézett vetélés milyen fájdalmakkal járhat a kutyának!!! ráadásul egy vemhesség megszakítás lelkileg is megviseli a kutyát!
Igazad van, ne hasonlítsuk a kutyához az embert. Mert gondolom azért, mert a föld enyhén szólva "túlszaporodott" nyilván nem írnád, hogy a fejlődő országokban gyorsan ivartalanítani kéne a terhes nőket is, hogy ne legyen még több sanyarú sorsú ember! pfff!!! állatvédő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!