Kutyust szeretnék de anyukám nem akarja mittegyek?
Igaza van.Mert egy kutya 15-18 évre szól.
Nem plüss,hogy otthon hagyhatod,ha méltóztatsz elmenni nyaralni,vagy pár év múlva randira.
Nekem is csak 23 éves koromban lett kutyám, amikor már dolgoztam, és fel tudtam vállalni az ezzel járó kiadásokat. És ez nem kevés pénz.
Ha anyukád azt mondja, hogy nem, akkor kénytelen leszel elfogadni.
Ha a pénz nem akadály (évi 50-100 ezer forinttal számolj!) akkor már csak rajtad áll, hogy meggyőzd őket, hogy van benned elég felelősségtudat.
De gondold át, hogy minden nap (igen, hétvégén is, és a téli, és nyári szünetben is...) fel kell kelni, hóban, sárban, hidegben, melegben. És nem 2 percre kell a kutyát levinni sétálni naponta 3-4 alkalommal.
Nem olyan sétagalopp, mint azt gondolnád.
Milyen fajtájú kutyust szeretnél?
nagyon nagy felelősség a kutya tartása és anyukád ezt jól tudja.
De elhiszem, hogy szeretnél. Próbálj meg utána nézni nincs-e olyan egyedül álló (néni, bácsi) a környékeden, akinek besegítenél a kutyasétáltatásba és akkor egy kicsit dajkálhatnád azt a kutyát.
Vagy, van néhány olyan menhely (nem sintértelep-menhely)ahol fogadnak önkénteseket és ott is kutyázhatsz.
Bár van egy korhatár ami alatt nem lehet.
Aztán, majd később lesz kutyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!