Miért utálják annyian a macskákat (főleg az én korosztályomból)? Most valami divat "kutyásnak" lenni? 15/L
Nekem is vannak cicáim és nagyon sokat foglalkozok velük, plusz van egy kutyusom is és egyikőjüktől se tudnák választani, vagy megválni. Az viszont nagyon rosszul esik, mint mikor hallom, hogy az osztálytársaim, miket mondanak a macskákról (nem írnám azért le, mert nem akarok káromkodni), sőt nem csak az osztálytársaim, elég nézelődni bizonyos oldalakon, arra is van sok macska utáló.
Most komolyan, miért vallja mindenki "kutyásnak" magát? De főleg azok a nagyképű tizenévesek.
Amúgy szerintem eleve butaság ez a "kutyás-macskás vagyok" cucc.
Mert a kutya nem harap, mi? A kutya nem öl más állatot igaz? Áhh dehogy, a kutya sosem tesz ilyet...;) A kutya még embert is képes ölni.
A macska sem "csak úgy" öli a rágcsálókat.
a kutya is tud harapni és karmolni játékból, illetve ők is ölnek kedvtelésből
mindezt kutyabolondként mondom
#9 Ne haragudj, de ez így nagy butaság. A kutyával is tudni kell bánni, tudni kell vezetőjeként viselkedni, tanítani, értelmezni a jelzéseit - ha béna az ember, ugyanúgy tojik a fejére, támad, rombol stb.
Kérdező: mert ilyen idős korban tök menő dolgokat utálni: macskákat, emókat, diszkópatkányokat, Dzsásztinbíbert, az ecsethajat, a matekórát, az osztályfőnököt... Soroljam még? Akkor sem volt máshogy, amikor én voltam 15 (röpke 12 évvel ezelőtt). Jobb esetben 18-20 éves korukra kinövik.
jaj, hagyjuk már ezt a gyerekes összehasonlítgatást...
a macska vadállatnak számít, mivel képes magától megélni, a kutyának az emberek nélkül éhen halna, de ez egyszerűen a domesztikációval magyarázható, a kutya sokkal régebb óta az ember társa, mint a macska
eredetileg mi szelídítettük meg a kutya ősét, a macska viszont magától csapódott hozzánk
szóval hagyjuk ezt a "szolgalelkű" hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!