Meg szoktam puszilgatni a cicám fejét. Káros lehet ez?
Köszi szépen, aranyos vagy! Megpróbálom "viccesre" venni a figurát, de amikor olyanokat írnak, hogy féreg vagyok, meg hogy szüljek fogyatékos gyereket, akkor egy kicsit nehéz. Hát ezért szeretem én annyira az állatokat, nincs bennük rosszindulat, nem úgy, mint egyesekben.
Szia!
Macska esetében csak az alomnak lehet szaga, de ezt minden nap takarítani kell. Magának a cicának semmi szaga nincs, sőt, inkább nagyon is jó az illata. Fiú macska esetében, ha nincs ivartalanítva, előfordulhat, hogy "jelölget", és ez valóban büdös. Az én macskám ivartalanítva van. Bárki jön hozzánk, mindenki dícséri a tisztaságot, úgyhogy nyugodj meg, nincs nálunk se kosz, se büdös. De ezt már leírtam egyszer. ...
Még ehhez csak annyit fűznék, hogy reggelente rosszul vagyok a buszon egy-egy embernek a mosdatlan, büdös test-, vagy szájszagától.... Akár tartanak állatot, akár nem, kíváncsi lennék a lakásukra, ha már a testüket nem tartják tisztán...
Szia Te cicabuksipuszilgató kedves kérdező! Tudom, hogy nehéz szó nélkül hagyni egyes válaszokat, de ne felejtsd el, saját magukat minősítik! Ráadásul nem is a kérdésre válaszolnak:(
De akad olyan is (lásd az előttem lévőt) :), Ő is puszilgatja hehehe... (mondtam már, hogy én is:D)
Na ehhez most mit fognak szólni?!
Vigyázz magadra és hiszem, hogy tisztán tartott, egészséges állattól nem lehet nagyobb bajod, mint egyes ételektől, víztől, levegőtől...emberektőlstb.
Amúgy pedig szerintem teljesen félreértenek...én sem a netalán "másfajta" hiányomat fejezem ki, ha hozzámdörgölőzve megpuszilom (óó istenem!) akaratlanul is a cirmimet. Csak úgy véletlenül...de mért idegesít ez teljesen idegen embereket??! Mert nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményük RÓLAD és a cicapuszilgatásról!
Na mindegy....vigyázz magadra és puszi a cirmidnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!