Meg szoktam puszilgatni a cicám fejét. Káros lehet ez?
Ez nem "trendiség" kérdése, nekem egyszerűen jó érzést okoz, ha ott van mellettem.
Nem ismerlek Téged, ezért nyilván nem neked szánom a következő sorokat: az én ismerőseim közül azoknak a legmocskosabb a lakásuk, akik "az állatnak az udvaron van a helye" elvet vallják. Nálam mindig tisztaság van, mert utálom a koszt, és a macskám egyáltalán semmilyen koszt nem csinál. Van saját WC-je (alom), amit rendben kell tartani, de egyébként rendkívül tiszta állat. De három kölyökkutyát is neveltem már fel lakásban, mert ki voltak hajítva az utcára. Ők, nem mondom, csináltak piszkot, hiszen kiskutyák voltak, de megérte a fáradtságot, és most sem tennék másként, ha rászoruló állatot találnék az utcán.
A kérdést eredetileg azért tettem fel, mert olvastam a toxoplazmózisról, és kíváncsi voltam, van-e olyan a válaszolók között, aki elkapta már esetleg, mert én nem ismerek ilyen személyt.
Ja, és szépen kérlek, nehogy magadra vedd a "koszos lakásos" sztorimat, ezt nem rád értettem, hanem bizonyos ismerőseimre.
Nem vagyok várandós, csak szeretnék az lenni. De ez ugye, csak akkor veszélyes, ha még nem esett át rajta valaki korábban? Én így tudom. Ha már átestél rajta, akkor nem kaphatod el mégegyszer. De ha babás leszek, úgyis mindenképp kerülni fogom az almot.
Köszi!
Tulajdonkeppen bele is halhatsz... Mondjuk veletlenul beszipanntasz egy szorszalat es megfulladsz... ^_^! Vagy akarmi. Mondjuk macskapuszilgatas kozben a fejedre eshet egy cserep, es agyonut.
Komolyra forditva a szot, mi bajod lehetne? Semmi olyan, ami ne fenyegetne amugy is folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!