Szoktad puszilgatni a cicádat, kutyádat?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 15:43
3/21 anonim válasza:
Tudom, hogy nem nagyon kéne, meg a macska se értékeli különösebben, de néha "szeretetrohamomban" igen :)
4/21 A kérdező kommentje:
Örülök h nem én vagyok az egyetlen aki néha megpuszilja a cicáját. :D
Keresztanyukámnak volt régen egy nagy kopasz nyakú kakasa, azt naponta ölbe kapta és a nyakán cuppogtatta. o.O :)
2011. okt. 7. 16:01
5/21 anonim válasza:
4 cicám van, és szoktam őket puszilgatni, jó érzés!!
6/21 anonim válasza:
Cicám van és szoktam puszilgatni meg ölelgetni mert imádom őt <3 :)
7/21 anonim válasza:
A buksijára kap néha egy cuppanóst.
8/21 anonim válasza:
33 éves férfi vagyok!!!!!!!!!
szeptember 5.kén meghalt a kiscicám....nem volt olyan nap,hogy ne pusziltam volna meg!!!!!!!!Az életem egyik legfontosabb része volt!!!!!!!!Csak hálával tartozom neki,hogy önzetlenül szeretett!!!!!
9/21 anonim válasza:
Részvétem a cicád miatt :(
Én szoktam a két cicámat és anyukámék, meg nagynénémék kutyáját is :D
Amúgy olvastam valahol hogy a cicások 90%-a puszilgatja a cicáját, míg a kutyásoknak csupán 60%-a :D
10/21 anonim válasza:
Cicám van és igen adok neki puszit.Ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!