Mitlehet tenni, ha an 2 szobamacskám és minden macskaszőrös lesz tőlük? Házimacskák.
Van egy olyan nevű kefe hogy furminator. Nem olcsó, de nagyon jó. Ezzel meg lehet oldani a macskaszőr problémát!
Nézd meg a linket, van videó is!
Jó macskázást! :)
Nekem egy egyszerű ezer éves ruhakefém van, de az ikeában is lehet venni szösztelenítő hengert tök olcsón. Azzal lekeféled magad mielőtt mégy, és kész. Mióta macskáim vannak még tipp-toppabnak nézek ki, mert ezzel a szöszöket is leszedem, amikkel addig nem foglalkoztam.
De gondolom a macskáid nem a szekrényedben alszanak és ha felöltözöl indulásra készre, akkor nem ölelgeted magadhoz még a macskát, mert egyébként nem kellene tök szőrösnek lenned. Ha meg hazaérsz vedd le, ami rajtad volt, öltözz otthoni cuccba és akkor megintcsak nem szőrözik össze.
Rendszeresen kell porszívózni, meg mi a kedvenc alvó helyeikre olcsó plédeket vettünk, arra fekszenek, azt le lehet porszívózni és ki lehet mosni, ha meg le akarok én ülni oda egyszerűen leveszem.
az én férjem is mindig morog a macskaszőr miatt, én csak
annyit mondok ilyenkor " ahol macska van , ott szőr is van "
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!