Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Beteg a macskám, mit tegyek?

Beteg a macskám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van nekem egy körülbelül 2 hónapos kis cicám. Egy hete körübelül volt az első tünet, hogy valami probléma van vele. A macska minden levegő befujásánál próbálna nyávogni, tehát kinyitja a száját, amit nem szokott csinálni. Én arra tippelek hogy kilyukadt a tüdeje. Azt szeretném kérdezni hogy valakinek volt-e hasonló a macskájával, vagy hallottál már-e erről az esetről, illetve hogy milyen beavatkozással lehetne meggyógyítani, és az mennyibe kerülne. Válaszokat előre is köszönöm!
2010. febr. 11. 14:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

Állatorvoshoz kéne vinni!!! Majd ő konkrét diagnózist állít fel és megmondja a kezelés árát is!

Én nem totojáznék itt válaszokat várva, hanem már egy hete elvittem volna orvoshoz!!!!

Mennyire szereted te a cicádat, ha itt totojázol már egy hete és találgatsz??!!!

2010. febr. 11. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

Vidd el az orvoshoz, és kérdezd meg ugyanezt tőle. Egy általános ránézek és tanácsot adok dologgal nem fog kiforgatni a vagyonodból.

Ilyet, hogy kilyukadt a tüdeje szerinted. Mi vagy te vajákos asszony?

2010. febr. 11. 14:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyik macskámnak volt egy kis fertőzése mert átmászott a kerítésen és beakadt, az a seb elertőződött, elvittem állatorvoshoz, és azt mondta hogy rákja van, 72 ezer forint. Most szerintem ha kilyukadt a tüdeje az is körübelül ennyibe kerülne.
2010. febr. 11. 14:15
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Az összes kérdésed állatorvosnak tedd fel. Sem a kezelésre, sem az árakra itt nem fog tudni válaszolni senki. "kilyukadt a tüdeje" Röntgenszemed van?
2010. febr. 11. 14:15
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem, csak buta.
2010. febr. 11. 14:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Figyelj, szerinted ha beszívnád a levegőt, és az fájna neked, mit gondolsz mid van? Akkor kilyukadt a tüdőd és annyira fáj mint a macskának és üvöltöznél.
2010. febr. 11. 14:17
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Minek kérdezel,ha már tudod a diagnózist?

Vidd orvoshoz mielőbb,mást nem tudsz tenni,vagy végignézed a kínlódását.

2010. febr. 11. 14:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e már más embernek ilyen, arra marhára nem vagyok kíváncsi hogy VIDD ORVOSHOZ! meg stb... ez offolás, nem ez volt a kérdésem.
2010. febr. 11. 14:26
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Azt se tudod mi baja van, csak bebeszéltél magadnak valami hülyeséget, akkor mi hogy mondjuk meg mennyibe kerül.

Mondok neked valami. A mostani állatorvosunk 2000 forintért kezelte ki a macskát a gyomorgyulladásból. Az előző azért a három perces ránézek és adok neki két injekciótért elkért vagy 8ezret. Tessék. Akkor a te képzelt bajodra, ilyen eltérő árak mellett mit lehet mondani? Semmit. Ezért mondjuk, hogy vidd el az orvoshoz, majd az megmondja mi baja van és mennyi kezelni. Nem mi vagyunk a hülyék már ne haragudj.

2010. febr. 11. 14:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Amerikában pl.ha nem vinnéd orvoshoz a beteg vagy sérült állatot,akkor elkoboznák és jó sok pénzre megbüntetnének.Itt is be kéne ezt vezetni.

Kezd a t...m telilenni azzal,hogy sokan itt várnak távdiagnózisra,nem értik,hogy nem vagyunk állatorvosok,de látatlanban még állatorvos sem tud diagnosztizálni,főleg nem gyógyítani.

2010. febr. 11. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!