Szobacicat mennyi idonkent kell furdetni?
Figyelt kérdés
Ha ki egyaltalan nem engedem a hazbol amig ilyen ido van.2010. febr. 8. 09:28
11/14 anonim válasza:
Lehet kapni úgynevezett száraz sampont. Ez por, amit beszórsz, utána kicsit bedörzsölsz a bundába,utána pedig sűrű kefével alaposan kikeféled. Illatos,tiszta lesz a cica.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2010. febr. 10. 21:48
13/14 anonim válasza:
egyáltalán nem kínzás fürdetni. az én cicám 10 éves lakáscica, és nyáron a melegben másfél-2 havonta fürdetjük, télen általában nem szoktuk. és szó nélkül nyugodtan tűri, nem szenved, nem nyávog. jó kis macskasampont kell, vagy BABA. télen viszont tényleg minimálisra kell csökkenteni mert nagyon könnyen megfázhatnak.
14/14 anonim válasza:
Én 2-3 havonta szoktam,télen nem.De én is ugy tudom,hogy nem kéne fürdetni.Azért nyáron csak jól esik neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!