Szobacicát szeretnék. Melyik fajta a legalkalmasabb/legjobb?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 17:36
2/14 anonim válasza:
Bármelyik cicából lehet jó szobacica.Nekem egy egyszerű házi(vagy,hogy hívják?olyan mint a kutyáknál a korcs)cicám van,könnyen tanítható első perctől szobatiszta cica.Imádom!
3/14 A kérdező kommentje:
és mennyire jellemző, h hullajtja a szőrét (minden fajtánál érdekelne ez is)? ha kicsit az nem gond, de nem szeretném ha minden folyton csupa cicaszőr lenne :):)
2009. nov. 5. 17:49
4/14 anonim válasza:
Kamu kérdés.Ám szerintem perzsa.
5/14 anonim válasza:
Minden állatnak hullik a szőre, a cicának is. Hogy ezt ki mennyire látja soknak vagy kevésnek, az szubjektív. De ha naponta átsimogatod spec.kesztyűvel, azon marad a sok bunda és a szőnyegedre jóval kevesebb kerül.
Bármilyen cicából lehet szobacica, ha kiskorától kezdve bent tartod.
6/14 A kérdező kommentje:
nem kamukérdés. tényleg szeretnék, bár még vacillálok, h macska legyen e vagy esetleg vmi más pl kutyus :) és érdekel(t), h melyik cica lenne a legjobb szobacicának, hátha ez segít dönteni :)
2009. nov. 5. 18:07
7/14 anonim válasza:
A cicáknál nincs ebből a szempontból olyan nagy különbség, mint a kutyáknál. Abban viszont igazad van, hogy érdemes olyat választani, amelyik kevésbé kényes bundájú. Házicica, rövidszőrű fajták, pl. sziámi mind jók. (A perzsát nagyon gyakran kell fésülgetni hosszú szőre miatt.)
9/14 anonim válasza:
cirmos mint fajta?:D
Bármlyik lehet. olvasgasd végig a fajtaleirásokat és dönts te melyik a legjobb, minem ismerünk téged:)
10/14 anonim válasza:
A www.whsikas.hu főoldalán, a jobb alsó sarokban van egy kis alkalmazás, aminek a segítségével megtudod melyik cicafajta illik hozzád, és a körülményeidhez.
Amúgy nekem sima házicicáim vannak, és nagyon jó szobacicák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!