Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Gáz, ha egy fiú macskát tart?

Gáz, ha egy fiú macskát tart?

Figyelt kérdés

Van nekem egy brit rövidszőrű macskám, és suliba mondtam egy csajnak, erre kérdezte, hogy fiú létemre macskát tartok?

És így tök gázul éreztem magam. Igazából a kutyátkat is bírom, de macskát vettünk mert lusták lennénk sétáltatni. :D

14/f

2010. febr. 5. 22:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. Nekem meg pont az a bajom, hogy a barátom nem szereti a macskákat:(. Nem is utálja őket, hanem egyszerűen nem érdekli őt. Pedig amikor nálunk vagyunk, mindig szoktam neki mondani, hogy nézze meg a cicánkat, milyen aranyos, amikor pl. játszik vagy rohangál vagy akármi, hátha rájön, hogy nagyon is lehet őket szeretni, de még mindig nem szereti:(. Pedig annyira örülnék, ha együtt néznénk és nevetnénk rajta. Persze volt hogy ő is nevetett rajta, hogy milyen kis lüke meg megsimogatta, de nem mondhatnám, hogy rajong érte. És ez engem néha eléggé tud bántani. Minden tökéletes a barátomban, csak ez az egy hibája van sajnos. De ami késik, nem múlik és talán egyszer ő is megszereti a cicákat:).

Tehát a lényeg az, hogy én örülnék, ha minden fiú szeretné a macskákat, és akkor talán kevesebb cicát bántanának vagy kínoznának meg.

2010. febr. 7. 02:55
 32/32 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem gáz, én szerintem ugyanolyan állat mint a kutya.

sajnos tavaly novemberben pusztult el, Kormi cicám, aki olyan volt, hogy mindig a vállamon, meg a nyakamba szeretett ülni. a mostani három cicám félénkebb ezért őket nem mindig simogatom mint a régit. ha nagyritkán odajönnek meggyomrozom mindet.:)

2010. febr. 7. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!