transzfeszcica de jól megvagyunk, és imádják a lányok!
2010. febr. 6. 00:41
22/32 anonim válasza:
Az előző pasimban utáltam, hogy nem tudta szeretni a macskát. Folyton szarosozta, lökdöste, hülyézte, idegesítette. Egyre jobban utáltam érte. A mostanival, aki már a vőlegényem, három macskát fogadtunk be, imádja, kényezteti őket, törődik velük. És elolvadok, mikor úgy tartja a karjában, mint egy gyereket. :) Én nem is tudnék nem macskás fiúban gondolkodni, szerintem tök jó.
2010. febr. 6. 00:42
23/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, amelyik lány mégis úgy gondolja (mosmég), majd kinövi. :) Csak ezért ne cseréld le kutyára :)
2010. febr. 6. 00:51
24/32 anonim válasza:
NEM GÁZ! Nekem inkább az volt probléma a kapcsolataimban, ha a pasim nem szerette a macskámat. A mostani jól elvan vele - szerencséjére! :D
A csaj gondolkodik tévhitekben, de azért ne érezd magad gázul, nincs ám itt a világ vége, hogy így reagált, csak még nem tudja, milyen jók a macskás pasik!!! De még megtudhatja, nem? ;)
2010. febr. 6. 01:05
25/32 anonim válasza:
Nyugi,dehogy gáz...:) Nekem is van 2 és imádom őket.
2010. febr. 6. 08:26
26/32 anonim válasza:
Nem. Miért ne szerethetné egy fiú az állatokat, a macskákat?
2010. febr. 6. 10:29
27/32 anonim válasza:
Nekem két macskám van, még fiatalok, úgyhogy van még vagy jó 15 évük. Tehát a macskáim hozzám tartoznak. Ha valakinek én kellek, annak őket is kell szeretni. Soha, semmilyen körülmények között nem mondanék le róluk. Úgyhogy részemről alapelvárás hogy egy fiú szeresse a macskákat. :)
26/L
2010. febr. 6. 13:11
28/32 anonim válasza:
Ha egy férfi macskát tart, az azt jelenti, hogy el tudja fogadni a függetlenséget és elítéli a szolgalelkűséget. Csak kérdés, hogy ezt saját magával hozza párhuzamba, vagy a partnerével kapcsolatban?? De ettől függetlenül nem gáz, dehog!
2010. febr. 6. 14:51
29/32 anonim válasza:
szerintem sem gáz, inkább a csaj gáz h igy reagálta le..
nekem is van egy cicám és mióta a barátomhoz költöztem ö is itt lakik velünk..
2010. febr. 6. 16:19
30/32 anonim válasza:
Ugyan. Az én pasimnak is rengeteg macskája volt, mindegyiket ápolták, gondozták, és imádni való volt, hogy mennyire szerette őket. (Sajnos forgalmas út mellett laknak, és előbb-utóbb mindet elütötték, most kutyusuk van.) Tőle kaptam az én kis disznócskámat is, bár uv cicus, de édes a drága =)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!