Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Jól esik nektek ivartalanítani...

Jól esik nektek ivartalanítani a cicákat?

Figyelt kérdés
Miért ivartalanítjátok őket?Ez nem rossz érzés?Nem gonosz dolog?
2010. febr. 5. 11:41
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha én 70-80 év helyett mondjuk 150-160 évig élhetnék, akkor megfontolnám az ivartalanításom. Elötte lefagyasztatnék egy adaggal, oszt kalap. :)
2010. febr. 5. 12:24
 22/59 anonim ***** válasza:
100%
látom, te hajthatatlan vagy.:( finoman szólva érdekes a felfogásod, látom, kár a gőzért... ha nem látod be, mi a felelős állattartás, menj végig egy menhelyen:(( nálunk így is minden tele van kóbor állatokkal, főleg macskákkal, akiket csak etetnek, tele vannak élősködökkel, rettenetesen néz ki a szőrük, egy kettőnek kifolyt a szeme:S betegek:( hol kapnak enni, hol nem, elszaporodtak:S egy nagyon kedves hölgy van, aki amelyiket be tudja fogni, elviszi állatorvoshoz, ivartalanitja, és próbál nekik otthont találni, de szélmalomharcot vív. rengeteg pénzébe, idejébe kerül, hogy vannak emberek akik így gondolkodtak mint te:(
2010. febr. 5. 12:28
 23/59 anonim ***** válasza:
88%

Te hány éves vagy 14? A világ hálás lenne ha nem tartanál állatot ha ilyen felelőtlen vagy! Menjél vissza a pirszingjeid meg a hajvasalód társaságába, meg olvasgassál magazint a szemfestésről, az való a kezedbe, nem egy élőlény sorsa!

Csak nem akarod kétségbe vonni az állatorvoslás tudományát, meg a közgazdaságtant? Mert bizony ahhoz is van köze ennek a témának, de ez már mellékes is.

Majd kívánom, hogy szülessen a nyakadba 18 kismacska. Annyira megnézném, mit gondolnál, mikor ebből 10 a nyakadon marad, aztán elvadulnak, elzüllenek (mert a sok macskával ez történik, ha együt vannak), sebekkel meg betegségekkel fognak hazajárni, aztán valami kórság kicsinálja őket, vagy az utcán nőnek fel szemetet zabálva, na akkor megnézném, hogy a macska mit mondana neked! megköszönné, hogy ez az élete, vagy mi?

Majd te fogod itt megmondani a frankót egy egész tudományágnak! Írjál házit, járjál iskolába, mert bizony sok tanulnivalód van még ezekől, és ne írj ilyen butaságokat! Főleg hogy nem is a véleményekre voltál kíváncsi, hanem csak a viszályt szítod!

Ez nagyon nem fair, és nincs is értelme! Ezekután ugye vágod, hogy a kérdés sem volt túl okos?

2010. febr. 5. 12:29
 24/59 anonim ***** válasza:
86%

Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni :-)

Már mindent leírtak előttem, nem szaporítom a szót.

2010. febr. 5. 12:32
 25/59 A kérdező kommentje:

sajnálom,ha nem tetszik a véleményem,mondtam,ezek után inkább nem tartanék cicát,és maradhattak volna vadállatként,nem kellett volna háziasítani őket,ha kényünkre kedvünkre heréljük ki őket!Nem csak én gondolom így,ez az elején lett elrontva.

"Valószínűnek tartom, hogy a macskák körüli balhitek kialakulása, a macskák üldözése azért gyakori, mert az emberek irigylik a macskák önállóságát esetleg hangos szerelmét, saját gyámoltalanságukért, kiszolgáltatottságukért a védtelen állatot, az igazi vad kicsinyített mását büntetik. Nehéz kivételt tennem a macska-rajongókkal, akik a gondoskodás ürügyén előszeretettel ivartalanítják kedvenceiket" most olvastam az egyik kérdés alatt,és igaza volt!!

2010. febr. 5. 12:38
 26/59 anonim ***** válasza:
33%
igazad van!
2010. febr. 5. 12:40
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Kérlek felelj egy kérdésemre:

Inkább ivartalanítod a macskádat, vagy megvárod amig évente szül neked vagy 10 kiscicát és azokat vágod földhöz?

2010. febr. 5. 12:42
 28/59 A kérdező kommentje:

nem folytatom tovább,végülis nem ti vagytok a hibásak,hogy ez így alakult,hanem az egész emberiség!ha a vakondokat háziasították volna(ami pesze hülyeség,csak egy példa),akkor most őket ivartalanitanák,nem a macskát.

mindenkinek a lelkiismeretére bízom,biztos azért van akit ez bánt!

Sziasztok,és kösz a válaszokat..sajnálom őket..ez van..értsetek meg ti is csak egy picit..

2010. febr. 5. 12:43
 29/59 anonim válasza:
91%
Nem jó érzéssel ivartalanítja ki ált-ban senki a házi kedvencét, de ha v-ki nem tenyésztési célra tartja akkor szerintem jobb az ivartalanítás. Az állatokat az ösztönük vezérlik és az nekik sem és nekünk sem jó, ha mindig csak ellenek. Nekem a szívem szakad meg amikor az utcán kóbor állatok tömegével találkozok, éheznek, szomjaznak, fáznak és nincs senki aki segítsen rajtuk és szeresse őket. Sajnos néhány idióta ember még meg is kínozza őket. Na ezt nem kívánom neki, mert nem érdemlik meg! Ha ki vannak ivartalanítva akkor nem lenne ilyen sok árva közöttük, és többnek jutna hely egy szerető gazdinál!
2010. febr. 5. 12:43
 30/59 A kérdező kommentje:
12:42 inkább fogamzásgátlót szedetek velük,és kész!
2010. febr. 5. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!