Jól esik nektek ivartalanítani a cicákat?
Te hány éves vagy 14? A világ hálás lenne ha nem tartanál állatot ha ilyen felelőtlen vagy! Menjél vissza a pirszingjeid meg a hajvasalód társaságába, meg olvasgassál magazint a szemfestésről, az való a kezedbe, nem egy élőlény sorsa!
Csak nem akarod kétségbe vonni az állatorvoslás tudományát, meg a közgazdaságtant? Mert bizony ahhoz is van köze ennek a témának, de ez már mellékes is.
Majd kívánom, hogy szülessen a nyakadba 18 kismacska. Annyira megnézném, mit gondolnál, mikor ebből 10 a nyakadon marad, aztán elvadulnak, elzüllenek (mert a sok macskával ez történik, ha együt vannak), sebekkel meg betegségekkel fognak hazajárni, aztán valami kórság kicsinálja őket, vagy az utcán nőnek fel szemetet zabálva, na akkor megnézném, hogy a macska mit mondana neked! megköszönné, hogy ez az élete, vagy mi?
Majd te fogod itt megmondani a frankót egy egész tudományágnak! Írjál házit, járjál iskolába, mert bizony sok tanulnivalód van még ezekől, és ne írj ilyen butaságokat! Főleg hogy nem is a véleményekre voltál kíváncsi, hanem csak a viszályt szítod!
Ez nagyon nem fair, és nincs is értelme! Ezekután ugye vágod, hogy a kérdés sem volt túl okos?
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni :-)
Már mindent leírtak előttem, nem szaporítom a szót.
sajnálom,ha nem tetszik a véleményem,mondtam,ezek után inkább nem tartanék cicát,és maradhattak volna vadállatként,nem kellett volna háziasítani őket,ha kényünkre kedvünkre heréljük ki őket!Nem csak én gondolom így,ez az elején lett elrontva.
"Valószínűnek tartom, hogy a macskák körüli balhitek kialakulása, a macskák üldözése azért gyakori, mert az emberek irigylik a macskák önállóságát esetleg hangos szerelmét, saját gyámoltalanságukért, kiszolgáltatottságukért a védtelen állatot, az igazi vad kicsinyített mását büntetik. Nehéz kivételt tennem a macska-rajongókkal, akik a gondoskodás ürügyén előszeretettel ivartalanítják kedvenceiket" most olvastam az egyik kérdés alatt,és igaza volt!!
Kedves Kérdező!
Kérlek felelj egy kérdésemre:
Inkább ivartalanítod a macskádat, vagy megvárod amig évente szül neked vagy 10 kiscicát és azokat vágod földhöz?
nem folytatom tovább,végülis nem ti vagytok a hibásak,hogy ez így alakult,hanem az egész emberiség!ha a vakondokat háziasították volna(ami pesze hülyeség,csak egy példa),akkor most őket ivartalanitanák,nem a macskát.
mindenkinek a lelkiismeretére bízom,biztos azért van akit ez bánt!
Sziasztok,és kösz a válaszokat..sajnálom őket..ez van..értsetek meg ti is csak egy picit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!