Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van valahol olyan macska,...

Van valahol olyan macska, amilyet szeretnék?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy perzsa, félperzsa, vagy bármilyen különleges kiscicát, aminek hosszabb szőre van az átlagosnál.

A neten nagyon sokat láttam, néztem hirdetéseket, de szinte mind 20 000 forint felett volt. Én olyat szeretnék, ami ingyen, vagy minimális áron kapható. Nem lényeg, h be legyen oltva, vagy törzskönyvezett legyen.

2010. febr. 4. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

figyeld lelkesen az apróhirdetéseket, mert elő szokott fordulni.

ez a cica pl. ingyen elvihető, de az ilyeneket általában rögtön el is viszik, ezért kell minden nap figyelni, de azért próbáld meg, hátha megvan még: [link]

vagy eseteleg az is egy megoldás, hogy örökbe fogadsz egy felnőtt nőstény perzsát és majd születnek kölykei.

ha esetleg meg tudod oldani h az apa is perzsa legyen, (a fedeztetés kb. 5000 ft, vagy van ismerősöd, esetleg a fedeztetésért cserébe felajánlasz 1 kiscicát), akkor a kölyköket még el is tudod adni, a legszimpatikusabbat pedig megtarthatnád. persze így 2 cicáról kéne gondoskodnod, de ha megengedheted magadnak, akkor ez is egy jó megoldás:)

2010. febr. 4. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
19:02-es ha születnek cicáid léci írj ide mert én is keresek ingyen perzsa cicát: missgirl22@freemail.hu(milyen színű a cicád? én fehéret szeretnék de am mindegy)
2010. febr. 4. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha fajtatisztát nem is, de keveréket időnként lehet találni ezeken az oldalakon:

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 4. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Az előzőből kifelejtettem, hogy nagyrészt ingyen.
2010. febr. 4. 21:43
 15/15 A kérdező kommentje:

19:02es, nekem légyszi ide írj:

faboserika@t-online.hu

köszi!:)

2010. febr. 5. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!