Van valahol olyan macska, amilyet szeretnék?
Szeretnék egy perzsa, félperzsa, vagy bármilyen különleges kiscicát, aminek hosszabb szőre van az átlagosnál.
A neten nagyon sokat láttam, néztem hirdetéseket, de szinte mind 20 000 forint felett volt. Én olyat szeretnék, ami ingyen, vagy minimális áron kapható. Nem lényeg, h be legyen oltva, vagy törzskönyvezett legyen.
figyeld lelkesen az apróhirdetéseket, mert elő szokott fordulni.
ez a cica pl. ingyen elvihető, de az ilyeneket általában rögtön el is viszik, ezért kell minden nap figyelni, de azért próbáld meg, hátha megvan még: [link]
vagy eseteleg az is egy megoldás, hogy örökbe fogadsz egy felnőtt nőstény perzsát és majd születnek kölykei.
ha esetleg meg tudod oldani h az apa is perzsa legyen, (a fedeztetés kb. 5000 ft, vagy van ismerősöd, esetleg a fedeztetésért cserébe felajánlasz 1 kiscicát), akkor a kölyköket még el is tudod adni, a legszimpatikusabbat pedig megtarthatnád. persze így 2 cicáról kéne gondoskodnod, de ha megengedheted magadnak, akkor ez is egy jó megoldás:)
19:02es, nekem légyszi ide írj:
faboserika@t-online.hu
köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!