Van valahol olyan macska, amilyet szeretnék?
Szeretnék egy perzsa, félperzsa, vagy bármilyen különleges kiscicát, aminek hosszabb szőre van az átlagosnál.
A neten nagyon sokat láttam, néztem hirdetéseket, de szinte mind 20 000 forint felett volt. Én olyat szeretnék, ami ingyen, vagy minimális áron kapható. Nem lényeg, h be legyen oltva, vagy törzskönyvezett legyen.
szerinted hol kapsz ingyen perzsa cicát?? szánalom
kül nem hiszem hogy perzs macskát kapsz valahol ingyen max ha valami szaporítótól
néha előfordul a menhelyeken, akár az illatos úton
De! Ezek a cicák szerencsére ivartalanítva vannak. Ha nem szerződni kell rá. Szóval, ha csak azért szeretném macskát, mert szépen mutat akkor ne legyen.
Ha szereted őket nagyon akkor meg mindegy hány éves, hogy néz ki
Ingyen perzsa macskát nem fogsz találni...
Olyan, mintha Westie kutyát keresnél ingyen...de szerintem még azt is könnyebben találnál.
Jha és 4.
Köszönöm az ajánlatot, szeretném felvenni veled a kapcsolatot.Megköszönném, ha tudnál képet küldeni a cicádról,mert abból valamennyire lehet következtetni, h a kölykök milyenek lesznek:)
Nekem is félperzsa macskám van! A gazdái felelőtlenek és elletik az anyját (vagyis hagyják szaporodni inkább, nem szándékosan)! Erről nem tehetek, de ha már van akkor egyet befogadtam. Nem látszik hosszabb lenne a szőre, csak ha közelről nézed. Nagyon dús, és világos, a szeme pedig vérvörös! Az orra szerencsére nem nyomott, de olyan lapos a feje mint egy kígyónak :D És a szeme alatt kétoldalt van neki ilyen kis u alakú csontocska. Nagyon érdekes macska. Nemsokára viszem ivartalanítani.
Menhelyen nagyon kevés hosszabb szőrű macskát láttam és azokat gyorsan elviszik, viszont többet is láttam akinek perzsa-szerű feje volt és különleges szemei, színe! Nézz körül ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!