Legyel kreativ... A kulcsszavak: Ejjel kettokor, ablak, kemeny targy, senki sem tudja bizonyitani, mindenki alszik.
2014. dec. 27. 12:20
22/30 anonim válasza:
Kidöglött a szomszéd, vagy mi van?
2015. jan. 7. 21:28
23/30 anonim válasza:
nekünk volt három macskánk egy anya macska meg a két kölyke de már azok is nagyok voltak. az egyik (gyerek) macska neve pajkos volt a tulajdonságai miatt. ( egyszer bemászott a szúnyoghálón( kiszakította) és megette a az éppen szellőző konyhában az asztalon lévő rántott halat) a szomszéd tartott golambot és ez a macska volt hogy átment nincs mit tagadni , vadászni. a szomszéd megmérgezte. nem szólt volna hogy tartsuk féken a macskát, nem ,dehogy, helyette megmérgezte. a macska tesója életében a galamb közelébe se ment valamiért a tesója halála után átment a szomszédba és a szomszéd szintén megmérgezte. a második macska karácsony másnapján halt meg(2013). de nem tettem én nem mérgeztem meg a macskáját és azt is hagytam hogy a hülye galambjai megegyék a verebeknek kirakott magvat. nem álltam bosszút, nem akartam odáig süllyedni mint ő.szerintem te se tedd máskor se . nem éri meg, bár tudom néha könnyebb lenne.
2015. jan. 29. 15:52
24/30 anonim válasza:
amikor elmegy valahova opozz gyorsan a háta mögé elötte kerres rá a neten olyan gyógyszert ami egyből kiüt miután a háta mögé lopóztál inekció formájában szúrd bele kerres egy elhagyatott heyet p régi tanyát majd áss egy jó mély gödröt de közben figyed hogy nem e ébred fel a ha látod hogy kezd mocorogni add be a gyógyszert újra ha már ki van ásva a gödör lükd bele és temesd be homokkal vaami erdős részen
2015. febr. 4. 19:20
25/30 legion válasza:
Karistoldva kocsijat,ontsd le este kromofaggal,ablakat dobd be,hasznald a fantaziadat...
2015. szept. 22. 23:51
26/30 anonim válasza:
Arról még nem hallottatok hogy az a személy aki bármilyen gerinces élőlény halálát vagy súlyos sérülését okozza 3 év börtönnel büntetik azt még súlyosabban ha az állhatnak "különösen szenvedést okoz".
Sőt!
2016 január 1-től TILOS A KUTYÁT LÁNCRA VERVE TARTANI!
Tessék jelentetni ezeket a BŰNCSELEKMÉNYEKET!(Különben sose lesz vége az állatok szenvedesenek az ember (pszichés beteg emberek) miatt!
A Törvény TILTJA! Bátran ha ilyenről tudtok hallotok jelentsetek fel! Sőt KÖTELESSÉGED JELENTENI A TUDOMASODRA JUTOTT BŰNCSELEKMÉNYT! És ezek már törvényileg azok.
2016. febr. 10. 22:45
27/30 anonim válasza:
A lancon tartashoz még annyit, hogy tartósan nem lehet kikotve a kutya. Ha vki ilyet lát azt a jegyzőnek és a hatósági állategészségügyi szolgálatnak kell JELENTENI!
2016. febr. 10. 22:51
28/30 anonim válasza:
Nappal fojtogasd, tépkedd a haját(ha nem kopasz, hadd legyen már az)!!!! Rúgj a lába közé, ha neki lehet rugdalózni, akkor neked is!!!!(ár, hogy egy ember nem hal bele a rúgásokba!)Éjszaka pedig lopóddz be hozzá és csapd egy fejszével szét azt az ostoba fejét(Ha ő gyilkolászhat, miért ne! Nem "Csak egy macska", meg ilyenek.).
És sokmillió bocsánat, ha p....raszt voltam, de nem tűröm az állatkínzókat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!