Cseny kérdése:
A szomszédom belerúgott a macskámba, és ma reggel elpusztul. Hogy álljak bosszút?
Figyelt kérdés
Már 3 hete véreset pisilt, és egésznap, csak feküdt , nem evett, nem ivott. Ez nekem gyanús volt ... :( KEGYETLEN BOSSZÚT AKAROK >:(2014. dec. 26. 21:14
1/30 anonim válasza:
Miután elpusztult, add el a feleségét meg a gyerekeit emberkereskedőknek.
2/30 anonim válasza:
3 hete véreset pisil és fekszik, de te nem vitted állatorvoshoz. Nem azért pusztult el, mert a szomszéd belerúgott. Előbb a fejedben lévő valamit tedd rendbe, és utána oszd ki a szomszédot a rugdosásért.
3/30 anonim válasza:
Gyanús volt, mi? De annyira nem, hogy segíts nyomorult macskán... rajtad kéne bosszút állni, nem a szomszédon.
4/30 A kérdező kommentje:
Elvittem orvoshoz, és ezt állampítottam meg, hogy valószínűleg bele rúgtak.... Nem tudom... ezért nem én vagyok a hibás! :(
2014. dec. 26. 21:20
5/30 A kérdező kommentje:
Csontjai rendben voltak, és még röntgenen is voltam vele...
2014. dec. 26. 21:22
6/30 anonim válasza:
Miért rúgott belé az a szemét?Szerintem keresd meg a gyenge pontjait és valahogy így állj bosszút.Roncsd el valamilyét.De a bosszú nem nem a legjobb megoldás.De valahogy azis kéne szenvedjen.
7/30 anonim válasza:
De 3 hét után vitted orvoshoz? És valószínűleg belerúgtak? És akkor már egyből a szomszéd a hibás? Tán orvos vagy? A véres vizelet és étvágytalanság betegség jele. A macskád súlyos beteg volt, és te hagytad elpusztulni, kár a szomszédra kenni, meg mindenféle rúgásokat beképzelni.
8/30 anonim válasza:
Ki állapította meg? Az orvos, hogy a szomszédod belerúgott? Na jó éjt, te se vagy ép.
9/30 A kérdező kommentje:
Aztmondták volt belső vérzése egy kicsit de az már elmúlt és nem tudják hogy tett e kárt vagy nem ... EZÉRT MUSZÁJ LEBASZNI A POFÁM? ÍR BŰN TUDATOM LETT AMIKOR NEM IS ÉN ÖLTEM MEG, ÉS ÉN MINDENT MEGTETTEM , DE NEM SIKERÜLT
2014. dec. 26. 21:24
10/30 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor mentem vele orvoshoz, és alíg volt időm meg pénzem ... jólvan én ezt befejeztem :/ nem az én hibám, mert én vittem rendszeresen állatorvoshoz
2014. dec. 26. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!