SOS! Miért ennyire értetlen a macskám?
Figyelt kérdés
A macskám mindenhova felugrik, felmászik, akármit csinálok vele.. még a fuggonyre is! Mit csináljak vele?2010. jan. 23. 10:25
1/7 anonim válasza:
Vagy játsz vele annyit, hogy lefáradjon vagy keress Neki egy gazdit aki kertes házban lakik. Valószínüleg hamarabb meghalna ott, mert a szabadon lévő cicákat folyton elütik meg minden, de legalább cica élete lehetne. Most meg teljesen bevan zárva. Én is letépném a függönyt ha valaki bezárna.
2/7 A kérdező kommentje:
Foglalkozok vele sokat, de hát állandóan nem fogdoshatom, amúgy sem szereti... Amúgy meg félperzsa és az anyja is ugyanolyan!
2010. jan. 23. 10:39
3/7 anonim válasza:
játssz vele, kislabda, kindertojás, gombolyag, kisegér, bármi
4/7 anonim válasza:
az tők mindegy, hogy milyen a macska fajtája, egyszerűen csak unatkozik, + ilyen a természete, játékos, adj neki egy játékot.
5/7 anonim válasza:
Az én félperzsám is szobacica, és dettó ugyanígy viselkedik. Már négy éves lesz a nyáron. Sosem szerette ha felvettük vagy simogattuk, de úgy másfél éve megváltozott a viselkedése. Állandóan jön, bújik...stb. Minden reggelt úgy kezdek munkába menetel előtt, hogy őt megszeretgetem, és csak utána készülök a munkába.
6/7 anonim válasza:
4 kölyökcica van most nekem bent. Kertes házban lakunk, de őszi/késői cicák és kint nem biztos hogy átvészelték volna a telet. Ördögök! Függöny rendszeresen le van szakítva, felmásznak mindenhova pedig van nekik lent vagy 6 kislabda 4féle kosár és doboz is. Ha nagyobbak lesznek nem lesznek ennyire "rosszak" de ők még kicsik nem lehet korlátozni őket. Gondolom neked sem kellett gyerekkorodban vigyázba ülni egész nap. Ha jóidő lesz mi kiengedjük majd őket ha ki akarnak menni, de most még nem.
7/7 anonim válasza:
az en cicam is ilyen mindenhova fel maszik a fugonyon log de engem nem zavar mondjuk az enyem nagyn szereti a DVD-t mert az zorog probalj ki valami kis jatekot ami gurul es akkor csak anyi hogy a padlon csuszkal egesznap tudom mert en is mindig ezt adom neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!