Hogyan ne bántsák a szomszéd kutyái a macskámat?
szóval ideköltözött egy ember közvetlenül mellénk, és hozott magával két nagy, felnőtt kutyát amik még emberre is veszélyesek, nemhogy kisebb állatokra. (németjuhász, bernáthegyi)
volt egy kiscicám pár éve aki átment hozzájuk (hatalmas kerítéslyukakon simán átmegy még a felnőtt macska is) és nem élte túl a kalandot sajnos :CC most lett még egy cicám, és félek hogy ő is át fog majd menni. szóval nem lehetne ezekkel a kutyákkal összehaverkodtatni valahogy? ha nagyobb lesz gondolom meg tudja védeni magát, de így még nagyon nem! örülnék ha legalább félne tőlük, de ez hülye és állandóan át akar menni. valami tapasztalat esetleg?
Szerintem semmi baj a 10-es válaszolóval ... Vagy az a kedves, aki hozza sorban az újabb és újabb feláldozni való macskákat?
Vagy old meg kérdező, hogy ne menjen ki vagy ne tarts macskát!
kedves bunkó válaszoló,
parasztságod miatt magyarázkodnom se kéne, de úgy látom félreértettél:
én más macskás emberektől szerettem volna tapasztalatokat hallani, amiket meg is kaptam, köszönöm
szépen.
te viszont letámadsz engem, miközben
1. nem vagyok felelőtlen. egyszerűen rohadt nagy az udvarunk és bocsánat, de nincs pénzem betonkerítéssel meg vizesárokkal körbevenni.
egyébként erősen kétlem, hogy bárki aki kertes házban macskát tart, az "sötét" vagy "önző" lenne csak azért, mert nincs macskabiztos kerítése. nem olyan mini a kertünk hogy csak úgy pikkpakk körbekerítsük valamivel.
2. a kerítésünk nem lyukas, hanem az adott szakaszon kb 50 méter vadháló van
(amit ilyennek kell elképzelni: [link] de
ha szeretnél, gyere és foltozgasd be az egészet. csak akarni kell!
ha azzal kész vagy, kimászik a kapu mellett. vagy akárhol, mivel macska. csak erre a problémára
szerettem volna értelmes megoldást találni. de ha neked sikerült hermetikusan lezárni az udvarodat, akkor gratulálok, veregesd magad hátba helyettem is.
egyébként a macskát nem hoztam, hanem valaki betette a kertünkbe és befogadtam.
amúgy nem, igazából direkt IDEHOZOM ŐKET MEGHALNI, mind! 3:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!