SOS! A szomszéd bezárta a macskámat?!
Kinti-benti cicám kb. egy-két órája eltűnt, és most észrevettem, hogy a szomszéd ablakába ül (szerencsére van benne csip), a szomszédunk egy hülye öreg nő, rögtön átcsengettem, hogy engedje ki a cicát, de azt mondta, hogy az nem a mi macskánk, az az ő macskája, de neki nincs macskája, ő világ életébe utálta az állatokat, és az a cica teljesen olyan volt mint a mienk!!!! Aztán lett belőle egy hangos veszekedés, de még mindig ott van a cicám annál az elmebetegnél. Közbe én itt már mindennek elmondtam az öregasszonyt, mindenki imádja a cicát, a gyerekeim, a férjem és én is, hiszen már szinte családtag. Most akkor jelentsem fel? Vagy mit csináljak? Nagyon féltem a cicust!!!!!
Előre köszönöm a válaszokat.
Szerintem szólj az állatorvosnak,hogy menjen ki és olvassa be a chippet. Ha a nő nem engedi vagy erőszakos akkor hívd ki a rendőrséget.
Remélem épségben hazakerül!
Ha kinyillik az ajtó, a cica nem tud kiszökni? Mert akkor mindenféle ürüggyel ki kell nyittatni az ajtót, beszállhat a postás, a gondnok, az összes szomszéd.
Az ablakot ebben a hőségben sem nyitja ki? Nem tudjátok benyomni és kinyitni? (Esetleg véletlenül nem szokott az üveg betörni?)
Ha jobban elzárja a cicust, akkor érdemes rendőrt hívni. HA van a cicáról fényképetek, amivel igazoljátok, hogy a tietek, talán intézkedik.
Oké, hogy feljelented. De mi van, ha rosszul láttad, és csak egy nagyon hasonló cica az? Persze a tuti, akkor sebaj.
Csak kérdés, hogyan került hozzá a macskád? átjött hozzád és ellopta????
Valahogy szerezd vissza, aztán legközelebb ügyelj rá, hogy ne mászkáljon más portájára a macskád!
Nem írok tippeket,előttem már elírták h mit csinálj.
De majd írd le,hogy mi lett a cicával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!