Mit csináljak ha a szomszédom folyton ellopja a macskámat?
Kirándulni voltunk két hete pár napra és akkor magához vette etettte,itatta mikor már volt valaki akit megbíztunk ezzel..és utólag kiderült hogy vele is aludt!!Azóta akárhogy próbáljuk visszaszokatni folyton átjár az a nő meg eteti,simogatja,beviszi a házába..eddig SOHA sehova nem járt el most meg alig van itthon és tele van sebekkel mert közben összekap a környék macskáival.Mit csináljak?Nekem az a macska az életem én imádom őt miért nem érzi?És hogy mondjam meg finoman a nőnek hogy hagyja békén?
14/l
Mond meg neki szépen kedvesen, mosolyogva, hogy Kedves xy néni, nagyon hálás vagyok, hogy gondoskodott a cicámról, de most szeretném megkérni, hogy ne tegye, mert nem tesz jót neki ez a kétlakiság.
Vagy egy másik ötlet: mondd azt, hogy fertőző betegsége van :-)
hát asszem inkább az elsőt választom xD
már próbáltuk megmondani de nem nagyon érdekli a dolog:/ az egyik szomszéduk csak miattunk addott a nőnek egy kis aranyos kölyökcicát hogy neki is legyen és ne a miénket zaklassa de nem kellett neki!azt mondta ő ellessz a mi macskánkal is!az a baj hogy még kicsi vagyok és szerintem inkább a szüleimnek kéne megmondaniuk rájuk csak jobban hallgatna csak őket ez a dolog nem nagyon izgatja:(
igen a szomszédom is ezt mondja...most behozzuk,próbáljuk ideszokatni de úgy megváltozott:(már semmi más nem érdekli mindig elszökik mert az a nő mindig a LEGDRÁGÁBB kajákkal meg májpástétomokkal eteti nekem meg nincs ilyenre pénzem a szüleim szerint meg baromság egy macskának ilyeneket venni:(
hát ha mégegyszer találkozok vele én megmondom a magamét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!