A szomszéd ellopja a macskámat? Mit csináljak?
Ez csak egyszeri alkalom volt, nem? Ha többször megismétlődik szerintem csak akkor aggódj emiatt, most hogy úgymond "lebukott" nem biztos hogy újra ezt csinálná. (Ha meg igen, akkor engem hidegen hagyna, hogy milyen betegsége van neki, majd megtanulja a saját kárán hogy ilyet ne csináljon...)
Illetve rakj rá egy nyakörvet, egy bolhairtó is elég, ha van rajta olyan rész amire rárakhatsz olyan kis címkét. Az elején lehet utálni fogja a cicus, de ha hozzászoktatod akkor nem lesz gond.
Ha pedig van rá keret, akár kinti macska futtatót is lehetne építeni. Ez egy költséges mulatság, de igazán hasznos, mert ha nem csak 2-3 órát akar kint lenni hanem többet az sem lenne gond. Ott szabadon sétálhatna, és lehet későbbi cicák is használhatnák.
A nagyon bújós cicákat, főleg ha egy kicsit is fajtisztának néznek ki gyakran elviszik. Nagymamám cicáját is így vitték el, egyszerű házimacska volt, csak hosszú vörös színű bundája miatt tűnt "különlegesebbnek".
Köszönöm a válaszokat! Egyszerre vagyok mérges és csalódott. Hogy lehetnek ilyenek az emberek...
Egyébként van rajta nyakörv + papír is a címünkkel. Ez egyáltalán nem zavarja őt. Chip is lesz benne, amikor ivartalanítják.
Ja és rettenetesen bújós, imád kézben lenni, de nem az ő kezében! Ha láttátok volna, hogy amikor kiszaladt tőle, hogy égnek állt a bundája és egyből beszaladt a kezembe.
Akkor szerintem minden óvintézkedést megtettél, ha még nincs kép, amit felettem írtak akkor azt tedd meg.
Ha pedig a cicádnak ennyire nem tetszett, garantálom hogy nem fog ismét arrafelé menni, emlékezni fog rá hogy ott rossz élményeket szedett össze, szó szerint csak összeszedte őket sajnos.
És sajnos vannak ilyen emberek, nálunk a sarkon a szenilis 90 éves néni patkánymérget rakott ki mindenfelé, az egyik cicánk abba pusztult bele. A gyerekeinek is szóltunk hogy csináljanak valamit a nénivel, de senki nem lépett semmit, ameddig a nénit be nem rakták egy idősek otthonába.
2. Vagyok
Nem szokták bezárni de ha tényleg úgy a kezedbe ugrott ahogy kiengedtek akkor tuti nem megy a közelébe se a szomszédodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!