Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szomszéd ellopja a macskámat...

A szomszéd ellopja a macskámat? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos macskám, aki a kora miatt még nincs ivartalanítva, de természetesen lesz. Nyugodt természetű macsek. Alapvetően benti cica, azonban napi pár órát kint is tartózkodik mivel kertes házban élünk, hatalmas az udvar. Ezt úgy képzeljétek el, hogy napi 2-3 órára kiengedem és kb. 20-30 percenként ránézek és magamhoz hívom. Ez idáig működött is, rendszerint csak a napon fekszik vagy felmászik a kis gyümölcsfákra. Kb. olyan neki az udvar, mint egy gyereknek a játszótér. Igen ám, de ma 15 perc után kimentem teregetni és sehol sem találtam őt. Hívogattam és fél órán keresztül kerestem, mire meghallottam a hangját, de nem láttam. A 2. szomszéd házából hallottam a nyávogását. Becsöngettem hozzá és kedvesen megkérdeztem, hogy nem-e látta a macskámat. Ő azt mondta, hogy ma még nem. Erre mondtam neki, hogy mintha az ő házából hallanám a nyávogását. Ő közölte, hogy olyan nincs náluk nem lehet, mivel még sosem járt az udvarán, csak a mi kerítésünknél szokta látni. Ebben a pillanatban kijött a lánya és kiszaladt a macskám! Erre közölte, hogy nem az ő házából szaladt ki, rosszul láttam. Jól otthagytam, nem akartam vele cirkuszolni, mert szívbeteg és múltkor a mentő vitte el. De rohadtul elegem van belőle, nem tudom hogy ezt mégis hogy képzelet?! Ti mit tennétek a helyembe. Nem zárhatom be egész napra a cicát, tiszta depis ha napi 2-3 órát nem lehet a szabadban...

2014. aug. 25. 18:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a megoldást! Utánanéztem és lehet kapni macskákra való nyomkövetőt. Ha esetleg leszedi és összetöri, akkor is fogom látni, hogy hol járt utoljára a macskám. Hurrá 21. század! :)
2014. aug. 25. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Remelem a hülye szomszédod megtanulja :)
2014. aug. 25. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Azért elég undorító és közhely, hogy a macska csak érdekből van veled. Ez hülyeség. Ha foglalkozik vele az ember eleget, tud a macska is kötődni hozzánk. Ezt csak az mondja, aki nem foglalkozik vele.
2014. aug. 25. 22:49
 14/14 anonim válasza:
EMBEREK!A kedves kérdezö mondta hogy a cicája nyarvogott,magyarul kereste a gazdáját.A SZOMSZÉD LOPTA EL,NEM A CICA MENT EL!Kedves kérdezö adj egy két pofont a lánynak,majd megtanulja hogy ki macskája a cicád :D
2018. nov. 14. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!