Mi baja lehet a cicámnak? Nem eszik, nem iszok reggel óta, csak alszik a hasán, oldalán nem, és nyávog ha felveszem.
9-es: nekem egyik ciccnek se lett soha semmi baja a tejtől. Alkalmanként kaptak csak, se nem fostak, se nem hánytak tőle.
Egyébként ahhoz képest, hogy a bolti macskakaja színtiszta víz, elég jól elvannak rajta a macskák, nem éhesek. Értem én, hogy jobb lenne színhússal etetni minden nap, csak azt kevés ember győzi ám anyagilag. Nem vagyok csóró vagy ilyesmi, mindent megkap a cica, ami kell neki (beleértve pl. az állatorvost is, ami a kérdésekből ítélve sokaknak nem alap), de azért na. Adok neki időnként húst is egyébként, májat meg ilyesmit, de ne hozzuk már ki azt, hogy kvázi éheztetem, mert a boltban megvehető macskakaját adom neki a legtöbb esetben. Világszerte többmillió macska eszik ilyeneket, mégsem haltak éhen, érdekes.
Egy napnyi/félnapnyi tünetekből én nem vizionálnék leukózist és egyéb halálos bajokat.
Lehet sokat evett és picit elcsapta a hasát, vagy lustább napja van.
Az én tök egészséges macskám is néha a lelkére veszi, ha fekszik és csesztetem. Tud keservesen nyávogni ő is olyankor :)
A kommentekben meg vannak bődületes dolgok :)
Az egészséges, jól táplált macska is megeszi az egeret! Neki az a normális! (emberek, egy ragadozó állatról beszélünk, nem tankönyvi recept szerint összerakott játékszerről...)
Enyém előtt MINDIG ott a száraztáp, plusz kap húst, konzervet, mégis IMÁD egerészni és MINDIG meg is eszi az egeret.
Tej: imádom, hogy a laktózérzékenység a köztudatba került és azóta mindenki "jujjtej,beteglesztőleacica" dumát tolja :)
IGEN, az tény, a FELNŐTT macskák nagy része laktózintoleráns. (ahogy a felnőtt emberek egy része is) viszont nem tudhatod, hogy a tied az-e. Nekem pl egyik macskám sem volt az, pedig volt/van jópár macskám eddigi 24 évem alatt. Keverék is, fajtatiszta is :)
Adj neki tejet, ha nem bírja, akkor hasmenése lesz a tejtől, többet akkor ne adj neki :) Ennyi a "trükkje".
Szóval, ne ijedj meg, de, ha holnap is folytatódnak a tünetek, akkor irány állatorvos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!