Mi baja lehet a cicámnak? Nem eszik, nem iszok reggel óta, csak alszik a hasán, oldalán nem, és nyávog ha felveszem.
Utolsó, ez baromság, ne haragudj. Az előző cicám egy ivartalanított kandúr volt, naponta többször kapott enni (nem moslékot, alutasakos, jó minőségű kaját, mellé száraz tápot is), elég gömbölyű is volt, látszott is rajta a jóltápláltság. Ennek ellenére nagyon gyakran vadászott, és meg is ette sokszor, amit hozott, akár madár, akár egér, akár pocok volt. Nem mindig, de elég gyakran, pedig nem volt éhes, sokszor kaja után ment ki, 10 perc múlva már hozta a zsákmányt, és befalta.
És 4-es: de, eszik 10 hetesen egeret, ha hoz neki az anyja, én is láttam már ilyet. Meg is lepődtem, a foga alig látszik, de már simán megkajálja az egeret.
Kérdező, szerintem is elrontotta a gyomrát, de ha nem javul, mindenképpen állatorvos! Kis tejet próbálj adni neki, ha fáj a gyomra, az csillapítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!